Prodell hjälte - vände matchen för Elfsborg mot Sundsvall

Gif Sundsvall har inte vunnit på hemmaplan mot Elfsborg sedan 2005. Det blev ingen vinst denna gång heller.

I den senaste omgången förlorade skrällaget mot serieledande Norrköping med 1-3. Målskytten då, Johan Eklund, fick inleda på bänken.

Sundsvall spräckte nollan genom Pa Dibba och 1-0-ledningen stod sig halvleken ut och en kvart in i andra halvlek. Sedan kom Elfsborg-kvitteringen på Norrporten Arena.

Viktor Prodell höll sig framme och kunde skarva vidare inlägget förbi Tommy Naurin i Sundsvallsmålet.

Och han var inte klar där. Tio minuter innan fulltid kunde Prodell vända matchen för Elfsborg när han drog upp ett skott vid främre stolpen.

Marcus Rohdén rundade av matchen genom 3-1.

Sundsvalls elva: Naurin - Larsson, Danielsson, Sonko Sundberg, Björkander - Sellin, Krogh Gerson, Sigurjonsson, Steindorsson - Dibba, Silva

Elfsborgs elva: Stuhr Ellergard - Manns, Randrup, Nilsson, Lundqvist - Hauger, Rohdén - Lundevall, Frick, Claesson - Prodell