Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Provspelare hos Djurgården: "Ska bli spännande"

Foto: SCANPIX /dif.se

Yanis Mbombo

Det blev inget napp hos Örebro.
Nu provtränar Yanis Mbombo i stället med Djurgården.
- Det ska bli spännande att ha honom här närmsta tiden, säger sportchefen Bosse Andersson i en kommentar på klubbens hemsida.

Yanis Mbombo fortsätter sina försök i att spela till sig ett kontrakt i Sverige. Efter att han i mitten av oktober provtränat med Örebro går nu turen över till Djurgården. Den 22-årige anfallaren som just nu tillhör Standard Liege (kontraktet går ut), fanns med och tränade på Bosön under torsdagen.

- Vi har försökt få hit honom tidigare men nu kan han ansluta och träna med oss den här veckan och nästa. Det är en forward som har varit här i Sverige förut och tränat med Örebro i oktober och gjorde ett bra intryck där. Trots sin ringa ålder har han en gedigen utbildning och har varit runt i några bra klubbar innan. Han gjorde bland annat ett vackert mål mot Elfsborg med Standard Liege i Europe League 2013 och det ska bli spännande att ha honom här närmsta tiden, säger sportchefen Bosse Andersson i en kommentar på klubbens hemsida.

Mbombo själv var nöjd med vad han uträttade på passet.

- Det kändes okej, spelmässigt rätt likt fotbollen i Belgien, säger han.

- Det är inte första gången i Sverige eftersom jag var i Örebro och testade men det här är ju en större klubb som verkar väldigt professionell.  Så det känns roligt att vara här och jag tränar på, gör mitt bästa och sedan får vi se vad det blir utav det här.

Publicerad 2016-11-17 kl 14:25

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER