Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Quirino fortfarande i Sydkorea – positivt om Sjölund

Djurgården laddar inför den allsvenska omstarten och det kan bli utan anfallaren Quirino. Brassen är fortfarande på testspel i Sydkorea. Däremot är Daniel Sjölund nära en comeback.
- Daniel Sjölund känns som en ny spelare eftersom han inte varit med tidigare, säger Paul Lindholm till fotbollskanalen.se.

I Djurgården råder aktivitet inför omstarten i allsvenskan mot Elfsborg onsdagen den 2 juli. Brasilianska anfallaren Quirino kom till Dif som ett omskrivet nyförvärv 2006 men har inte övertygat. En mindre uppryckning i höstas följdes av en tyngre vårsäsong. Nu är han i Sydkorea och testspelar med Daejon Citizen, och han kan bli kvar.

- Han spelade match i lördags. Vi fick positiva rapporter innan dess men har inte hört hur själva matchen gick, säger klubbdirektör Bosse Andersson till fotbollskanalen.se.

Blir han kvar?
- Han kommer bli kvar den här veckan också. Det är det som är bestämt från början. Sen får vi se.

Om Qurino försvinner lär det värvas anfallare men det kan bli fler förstärkningar.

- Vi kollar alla positioner egentligen. Eftersom (transfer)fönstret inte öppnat ännu så vet vi inte vad som kommer att hända med befintlig trupp, säger Paul Lindholm.

- Vi jobbar väldigt brett när det gäller nya spelare, fortsätter han.

Hur är läget inför omstarten?

- Jag tycker det ser bra ut. Daniel Sjölund är på gång. Vet inte om han är spelklar till Elfsborgsmatchen men som det känns i alla fall är det hyfsat klart att han kommer spela.
- Daniel Sjölund känns som en ny spelare eftersom han inte varit med tidigare

- Mattias Jonson är tillbaka i full träning. Aki Riihilahti har väl en liten bit kvar, han är inte med fullt ut i träningen. Det ser ändå rätt ljust ut.

Publicerad 2008-06-23 kl 13:43
Annons
Annons
Annons