POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Rajalakso stängs av i tre matcher - Dif upprörda: ''Fånigt''

Efter utvisningen mot Kalmar FF stängs talangen Sebastian Rajalakso av under perioden 28 juni till 6 juli, plus från helgens cupmatch. Det betyder att han missar tre matcher.

- Jag tycker att det är fånigt, säger informationschefen Jonas Riedel till FotbollDirekt.com.

Det var i våravslutningen borta mot Kalmar FF som Sebastian Rajalakso visades ut. Talangen gick hårt in i en närkamp med KFF:s Rasmus Elm och fick syna domaren Markus Strömbergssons röda kort. En frustrerad Rajalakso sparkade på sin väg ut i omklädningsrummet ner en stol och fortsatte i vredesmod att slå igen dörrar och skrek dessutom könsord. Hela tiden hade han en TV-kamera i ryggen som filmade händelseförloppet.

- Jag har inte sett domen själv, men man får förvänta sig att han stängs av för det som hände på väg ut i omklädningsrummet. För jag kan inte tänka mig att det var för utvisningen, säger Riedel.

Vad tycker ni om det? - Jag tycker det är fånigt, man vill ha bra TV och följer efter Sebastian. Han uttrycker sig inte bra, men när han är utanför planen ska han få vara i fred.

Tänker ni överklaga? - Det vet jag inte nu. Vi får sätta oss ner och diskutera det när vi samlas på måndag och har fått domen.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-16 kl 16:40
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå