Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Rajalakso stängs av i tre matcher - Dif upprörda: ''Fånigt''

Efter utvisningen mot Kalmar FF stängs talangen Sebastian Rajalakso av under perioden 28 juni till 6 juli, plus från helgens cupmatch. Det betyder att han missar tre matcher.

- Jag tycker att det är fånigt, säger informationschefen Jonas Riedel till FotbollDirekt.com.

Det var i våravslutningen borta mot Kalmar FF som Sebastian Rajalakso visades ut. Talangen gick hårt in i en närkamp med KFF:s Rasmus Elm och fick syna domaren Markus Strömbergssons röda kort. En frustrerad Rajalakso sparkade på sin väg ut i omklädningsrummet ner en stol och fortsatte i vredesmod att slå igen dörrar och skrek dessutom könsord. Hela tiden hade han en TV-kamera i ryggen som filmade händelseförloppet.

- Jag har inte sett domen själv, men man får förvänta sig att han stängs av för det som hände på väg ut i omklädningsrummet. För jag kan inte tänka mig att det var för utvisningen, säger Riedel.

Vad tycker ni om det? - Jag tycker det är fånigt, man vill ha bra TV och följer efter Sebastian. Han uttrycker sig inte bra, men när han är utanför planen ska han få vara i fred.

Tänker ni överklaga? - Det vet jag inte nu. Vi får sätta oss ner och diskutera det när vi samlas på måndag och har fått domen.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-16 kl 16:40
Annons
Annons
Annons