Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rajalaksos attack: ”Hansson är så jävla blind”

Rajalakso höll på att kvittera för Dif – då stoppade Hjalmar Jonssons arm skottet. Domare Martin Hansson friade:
– Han är så jävla blind, det är helt sjukt att han inte ser den, säger Rajalakso.

STOCKHOLM. Rajalakso höll på att göra viktiga 2-2 för Dif – då stoppade Hjalmar Jonssons arm skottet. Sebastian Rajalakso kunde inte dölja sitt missnöje över Martin Hanssons beslut att inte döma straff.
– Det är solklart! Bollen är på väg in och han stoppar den. Det kan inte bli mer hands. Vet inte hur man kan missa det, men tydligen så går det, säger Rajalakso till FotbollDirekt.se.
–Han är så jävla blind, det är helt sjukt att han inte ser den, säger han till FotbollDirekt.se

Djurgården hade först drabbats av Joona Toivios målchansutvisning, sen både fått se Stefan Selakovic dundra in kvitteringen på straff och Stiller skalla in ledningsmålet. Då stack man upp i en kontring och Rajalakso sköt rakt på täckande Hjalmars Jonssons arm.
Dif-spelarna vädjade till Hansson att blåsa straff, men fick varken gehör eller någon förklaring till varför han inte blåste.
– Nej, ingen förklaring. Han sa bara tyst, gå härifrån. Sen springer han in i omklädningsrummet efter matchen. Så jävla feg är han, säger Rajalakso.
– Det brukar inte kännas så här, men idag kändes det extremt för vi fick inte mycket med oss.

Hjalmar Jonsson var den andra parten i straffsituationen, och han var oförstående till Rajalaksos utspel.
– Jaha…men det får stå för honom. Det här händer ju 100 gånger känns det som, jag tycker inte det är någon straff. Jag gör mig inte större och har armen fast i gräset, säger han till FotbollDirekt.se

Martin Hansson menade att Jonssons kroppställning var naturlig, och att det därför inte är att betrakta som avsiktlig hands.
– Jag glidtacklar och kan inte kasta mig på ryggen. Men klart jag förstår att folk vill ha straff, det hade jag också velat, säger Jonsson.

För Djurgården väntar nu en ödesmatch mot bottenkollegan Syrianska som innehar kvalplatsen. Rajalakso ser dock ingen anledning till panik inför fredagens match.
– Det är svårt att vinna matcher med tio man. Nu lyckades vi förra gången mot Kalmar, men det går inte hela tiden.
– Vinner vi nästa så är det klart ändå. Nu är det fyra matcher kvar och vi behöver vinna minst en, så det är ingen fara än så länge, avslutar han.

Lennart Sandahl

Publicerad 2011-09-27 kl 09:47
Annons
Annons
Annons