Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rakip tvåmålsskytt mot Hammarby: ”En av mina bästa matcher i MFF”

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkter från MFF-Hammarby i spelaren.

MALMÖ. Efter sin prestation mot Hammarby fick högermittfältaren Erdal Rakip gott om beröm. Frågan är nu om han spelar centralt eller på en kant mot Östersund. 
- Får se vad Magnus Pehrsson har för plan.

Erdal Rakip fick priset som matchens bäste spelare mot Hammarby (4-0), bland annat efter sina två mål. Efteråt höll han det som en av sina främsta av drygt 100 matcher i Malmö FF. 

- Topp-fem kanske. En av de bästa är det och man fick göra mål också, så det blir bara pluspoäng där.

- Presspelet fungerade mycket bra idag. Vi vann bollen mycket, många dueller och sedan är man inblandad i två mål också.

Även Magnus Pehrsson gav goda ord för prestationen, där de två målen gör att det bara är Jo Inge Berget (åtta mål) som är målfarligare i MFF i år. 

- Han har ju löst den här rollen till höger på ett väldigt bra sätt stora delar av året. Känner sig väldigt trygg och han vet vad han ska göra där. Nu har han gjort sex mål, och det är klart att då börjar han också bli en farlig poängspelare. Han förtjänade att få startplatsen och förtjänar att få starta igen med det han gör. 

Frågan är dock om han spelar till höger eller centralt mot Östersund. Det mest troliga är centralt, då Anders Christiansen är borta med en avstängning. 

- Får se vad Magnus har för plan, men jag är redo i alla fall. Spelklar till nästa match. Sedan får man se var man spelar, säger Rakip. 

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-09-18 kl 07:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons