POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Rami-affär sväljer Eguren-pengar: ''Behövde sälja spelare''

Hammarby får mellan 12-15 miljoner kronor för försäljningen av Sebastian Eguren till Villarreal. Pengar som i första hand kommer att läggas på målvaktsförvärvet Rami Shaaban.

- Det vi sa innan vi värvade Rami var att vi var tvungna att sälja en spelare och fram till nu har vi inte sålt någon. Delar av affären går till att betala Rami och sedan får vi kanske lite pengar över. Vi får se om vi kommer använda dem till köp av nya spelare, nya kontrakt eller till andra saker, säger Hammarbys fotbollschef Lasse Eriksson till FotbollDirekt.com.

Rami Shaaban är Hammarbys största värvning någonsin och det märks i plånboken. När Eguren-pengarna landar på Bajens konto går stora delar till att fullfölja affären. Enligt uppgifter kostar Rami Shaaban omkring två miljoner kronor om året plus cirka tre miljoner till Fredrikstad

Annars är Hammarby på jakt efter en ytterligare anfallare men det är oklart hur mycket av övergångssumman som kan användas till det.

- Vi jobbar på att hitta nya bra spelare, men jag kan inte lova att vi kommer kunna köpa en etablerad anfallare. Klart är att vi behöver en anfallare till eftersom Charlie Davies ska iväg och spela OS. Antingen blir det en etablerad spelare eller någon annan, berättar Eriksson.

När Lasse Eriksson lämnade kontoret vid 21-tiden på tisdagskvällen hade Hammarby fortfarande inte fått någon bekräftelse från Villarreal och fotbollschefen har inte koll på om det har kommit något idag. Men i och med att Villarreal har gått ut med affären på sin officiella hemsida räknar Eriksson med att övergången är i hamn.

- Nu ska vi ta kontakt med Villarreal och kolla så att de kan bekräfta. Då är affären klar och det blir en permanent övergång.

Hammarby har redan plockat in fyra stycken provspelare och Lasse Eriksson säger att fler är på gång.
- Vi har ingenting helt hundra klart, men jag tror att det ska bli det senare under veckan.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-21 kl 11:51
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå