Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
46v

Ranégie har struntat i att betala brottsoffret efter misshandeln: "Så tråkiga pengar"

Foto: Bildbyrån.

Mathias Ranégie misshandlade en person i Österrike 2013.
Nu berättar han att han fortsatt är skyldig pengar.
- Advokaten skulle ha 70 000 och killen 30 000, säger han i podcasten Tutto Balutto.

Mathias Ranégie har, vid sidan av sin framgångsrika fotbollskarriär, hamnat i blåsväder vid ett antal tillfällen. Då han gästade podcasten Lundh i fjol berättade han bland annat om gången då han var ute och festade dagen innan match och att, då han kom fem minuter för sen, blev frånåkt av Udineses spelarbuss.

Dessutom polisanmäldes Ranégie för misshandel under en utekväll i österrikiska Bad Gastein 2013. Då han gästade podden förklarade Ranégie att ”den tar jag på mig”. Nu säger anfallaren, då han gästar podden Tutto Balutto, att han är skyldig både brottsoffret och advokaten pengar, men att han helt sonika struntat i att betala. De gånger han är ute och reser har han också ombetts att söka upp österrikisk polis eftersom de vill tala med honom.

- 100 000 är så tråkiga pengar att skicka iväg. Advokaten skulle ha 70 000 och killen 30 000. Killen kan jag väl köpa, men…, säger han i Tutto Balutto.

Ranégie berättar utförligt kring vad det var som egentligen hände den kvällen.

- Det var så jäkla mycket svenskar där, störiga fyllesvenskar som skulle hålla på och störa mig. Jag skulle snacka med en dam och så gick han mellan mig med sin rygg. Jag puttade till honom, han puttade till mig och sedan smällde jag honom.

- Det var som om hela stället hade väntat på något sånt. Jag hade åtta stycken som hoppade på mig och jag fick handklovar på mig. Av någon jäkla anledning hade de handklovar på sig. De var inga poliser där. De satte mig i en liten fjällstuga där jag fick sitta och vänta på österrikisk polis.

Efter ett tag hade polis kommit till platsen, men han var enligt Ranégie, ”så jäkla trött” att han ombad 33-åringen att infinna sig på polisstationen följande morgon i stället.

- Jag åkte hem, satte mig i bilen och åkte direkt tillbaka till Italien.

I spelaren nedan lyssnar ni på poddavsnittet då Mathias Ranégie gästade "Lundh".

Publicerad 2017-11-29 kl 14:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons