Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Ranégie om udda Cypernaffären: "Var bisarrt"

Foto: TT

Mathias Ranégie var väldigt nära en övergång från Djurgården till cypriotiska Apoel Nicosia för några dagar sedan. Men affären blev inte av och nu berättar anfallaren om den lustiga situationen.
- Det var bisarrt, säger han till Fotbolldirekt.se.

Tidigare har Fotbollskanalen rapporterat om Mathias Ranégie och hans affär med cypriotiska Apoel Nicosia.

Det blev ingen affär och mot Norrköping var istället anfallaren på bänken och fick göra ett inhopp med 20 minuter kvar av matchen. 

Vad var det egentligen som hände? Ranégie berättar den långa historien för FotbollDirekt.se.

– Det var Apoel Nicosia som visade intresse för fyra dagar sedan. Jag bollade lite med Bosse (Andersson, Djurgårdens sportchef) kring vad han kände, och de har ju en låneskuld till Watford som han kände att han kanske skulle slippa att betala om jag skulle gå dit, säger Ranégie till FotbollDirekt.se.

– När jag väl kom dit hade tränaren ändrat sig och ville göra ett försök på en annan spelare istället. Så det blev lite konstigt, jag hade ju heller inte bestämt mig, för jag trivs väldigt bra i Djurgården. Jag känner att jag har mer att ge här, men samtidigt är fotbollen sådan, det kommer nya utmaningar och möjligheter hela tiden. Jag ville verkligen inte lämna Djurgården i skiten, men kände att det finns bra uppbackning i klubben med till exempel Olunga som är här på ett långt kontrakt, han har varit väldigt duktig tycker jag.

- Men ni kan fotboll, det dyker upp saker ibland som känns lockande, och jag ville i alla fall åka dit och snacka med dem, och Bosse var också med på noterna. Men sedan blev det inte så, och nu är jag tillbaka och fokuserar på Djurgården.

– Det var bisarrt. Det blev väldigt lustigt. Jag hade ju inte ens bestämt mig, och sedan börjar folk spekulera i vad det handlar om utan att veta. Det var ingen från klubben som sa att de ändrade sig för att jag skulle ha varit strulig, säger Ranégie.

Publicerad 2016-07-09 kl 21:25
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER