Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rasmus Bengtsson nobbar allsvenskan

Rasmus Bengtsson har ont om speltid i Twente. Ändå finns inga planer på att flytta.
– Jag vill ge detta en chans på riktigt först. hade jag velat själv hade det funnits möjlighet att flytta tillbaka hem, säger han.

Rasmus Bengtsson lämnade Trelleborgs FF 2009 efter ett succéfyllt U21-EM. Första flyttlasset gick till Hertha Berlin där det tidigt skar sig med tränaren. Efter ett halvår bar det vidare till Holland och Twente. Där har Bengtsson fått vänja sig vid att vara tredjevalet bakom givna mittbacksparet, Lagkaptenen Peter Wisgerhof och brassen Douglas.
– Jag visste om förutsättningarna innan jag kom hit men trodde väl att Douglas skulle säljas tidigare. Nu stannar han förmodligen till sommaren, säger Rasmus Bengtsson till FotbollDirekt.se.

Inga planer på att lämna?
– Nej, jag stannar hellre kvar och kämpar om en plats här än att gå till ett sämre lag i Holland några månader.

Djurgården ryktades vara intresserade av Bengtsson när svensken skulle lämna Hertha Berlin för 1,5 år sedan och mittbacken säger att det funnits allsvenskt intresse från flera håll.
– Via min agent har det funnits intresse från en del allvenska klubbar sen Berlin-tiden. Men det är någo jag vill vänta med, jag vill ge detta en chans på riktigt först. Hade jag själv velat hade det funnits möjlighet att flytta tillbaka hem både då och nu.

Publicerad 2011-11-13 kl 20:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons