Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rasmus Elm förlänger med Kalmar: "Känns jättebra"

Foto: SCANPIX

Rasmus Elm har öppnat för ett nytt utlandsäventyr. Nu är det klart att mittfältsstjärnan förlänger kontraktet med Kalmar FF.
- Att få knyta allsvenskans bästa fotbollsspelare för ytterligare ett år är vi i Kalmar FF jätteglada för, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam till Fotbollskanalen.

Rasmus Elm återvände till Kalmar i början på 2015 efter långvariga problem med en magsjukdom som till och med hotade karriären. Nu är mittfältaren frisk igen, och Elm har tidigare sagt att han är sugen på ett nytt utlandsäventyr. Men bara för rätt erbjudande.

Nu har mittfältaren bestämt sig för att skriva på ett nytt kontrakt med KFF.

- Det känns jättebra att ha förlängt med Kalmar FF i ett år till och jag ser fram emot nya utmaningar, säger Elm till klubbens hemsida.

Möjligheten finns dock fortfarande för att Elm lämnar för en utländsk klubb.

- Sen finns fortfarande ambitionen och förhoppningen kvar om ett nytt äventyr men skulle det inte bli så så känns det kanon att mitt nästa år blir här hemma, säger mittfältaren.

KFF:s sportchef Thomas Andersson Borstam är mycket nöjd med att få behålla stjärnan.

- Vi är jätteglada för det, att få fortsätta vårt samarbete. Vi har tagit kliv här under de här åren och ska fortsätta göra en bra resa tillsammans. Att få knyta allsvenskans bästa fotbollsspelare för ytterligare ett år är vi i Kalmar FF jätteglada för. Det är ett styrkebesked både sportsligt och varumärkesmässigt för oss. Och det betyder mycket för hela staden och för Kalmar FF som fotbollsförening att ha allsvenskans bästa fotbollsspelare i våra led. Det kan inte vara bättre.

Möjligheten att Elm ändå lämnar för en utländsk klubb är inget som Andersson Borstam går runt och oroar sig för.

- Det är ju en kalkylerad risk som vi har som vi hela tiden har varit öppet med både Kalmar FF och Rasmus. Att Rasmus har den kapaciteten och är det så att han känner att något är rätt för honom och hans familj att göra något annat så hanterar vi det då om det skulle dyka upp. Just nu är vi väldigt glada för att Rasmus i detta läget känner att han vill spela fotboll i Kalmar FF och det är det vi förhåller oss till den närmsta tiden.

Publicerad 2016-12-28 kl 16:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons