Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Rasmus Elm sugen på nytt utlandsäventyr: "Men jag kommer att vara kräsen"

Foto: SCANPIX

Rasmus Elm är frisk igen efter magproblemen som hotade karriären. Nu hoppas Kalmar FF-mittfältaren på att få göra ett nytt utlandsäventyr.
- Det har jag varit tydlig med, att kommer det en möjlighet så vill jag ut en sväng till, säger Elm till Kvällsposten.

Rasmus Elms allvarliga magproblem fick mittfältaren att 2015 flytta hem från CSKA Moskva till Kalmar FF och hotade till och med karriären. Nu är 28-åringen frisk från sina problem. Under den gångna allsvenska säsongen blev det totalt 18 matcher, varav 15 från start.

- Just nu känns det väldigt bra, jag har inga problem överhuvudtaget. Men sen kan jag inte svara på om jag är lika bra som innan (sjukdomen). Men det hoppas jag, säger Elm till Kvällsposten.

Rasmus Elm lämnade Kalmar FF 2009 för AZ Alkmaar, och gick sedan därifrån till CSKA Moskva innan magproblemen fick honom att återvända till KFF. Nu är mittfältaren sugen på att återigen ta steget ut och prova på ett nytt utlandsäventyr.

- Ja. Det har jag varit tydlig med, att kommer det en möjlighet så vill jag ut en sväng till. Men jag kommer att vara kräsen, dyker det inte upp något bra så får vi se vad som händer.

Elm menar att pengar inte är faktor när han ska besluta sig för sitt nästa steg.

- Det är att jag vill lära mig saker. Jag vill testa saker. Jag vill spela på olika platser, det är roligt att lära känna folk. Att må bra, säger Elm.

Publicerad 2016-11-28 kl 22:00

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER