POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Rasmus Elm totalsågar egna planen: "Dörrmatta"

Foto: Bildbyrån

Från träningsläger i spanska La Manga till Kalmar och träningsplanen Gasten. Då underkänner Rasmus Elm KFF:s plan fullkomligt.
- Som den ser ut nu är det knappt en fotbollsplan, säger Elm till Barometern.

Kalmar FF är hemkomna från träningslägret i La Manga, Spanien. Under tisdagen ställs laget mot HBK hemma på träningsplanen Gasten. Rasmus Elm, som väntas starta i matchen, avskyr konstgräsplanen som ligger granne med Guldfågeln Arena.

- Det är katastrof, så är det. Det märks framför allt nu när man varit iväg och spelat på jättefina gräsplaner och så kommer man hem till den här dörrmattan, säger Elm till Barometern.

KFF-stjärnan menar att det finns mycket med planen på Gasten som är dåligt, och att det bidrar till skador för spelarna som är där.

- Jag känner både i leder, benhinnor och knän. Det blir stelt och jag får ont. Helst av allt hade jag sluppit att vara här, men verkligheten är en annan och det är bara att acceptera det. Förra året när jag kom ut här så tog det två veckor innan jag fick känning, nu tog det två dagar. Det kommer att slita, men det är ju bara att acceptera som sagt, säger Elm.

Konstgräsplanen lades 2011 och det är tänkt att levnadstiden ska vara åtta år lång, alltså till efter säsongen 2018. Rasmus Elm tycker dock att klubben borde agera tidigare än så.

- Jag vet inte hur det är med ekonomi och så, jag är inte rätt man att uttala mig om det. Jag ser bara till det som behöver göras, och den här planen är i akut behov av att göras om. Med riktigt underarbete och allting som följer för att få den bra. Som den ser ut nu är det knappt en fotbollsplan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-02-14 kl 11:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå