POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Ratar allsvenskan - han vill "over there"

Pontus Farnerud har utgående kontrakt med Stabaek - och mittfältsstjärnan har kopplats samman med var och varannan allsvensk klubb. Men Farnerud känner inte för en hemkomst.

– Ingenting är klart, men jag ser på olika alternativ. Jag har blivit äldre och ser om det finns något intressant utanför Skandinavien, säger Pontus Farnerud till norska TV2.

Pontus Farnerud har spelat i klubbar som Monaco och Sporting Lissabon - men aldrig i allsvenskan. Och det tycks inte bli så nu heller, när 31-åringens kontrakt med norska Stabaek löper ut. Farnerud känner för ett sista äventyr, men det kan också bli en förlängning med Stabaek.

–  Jag har blivit äldre och ser om det finns något intressant utanför Skandinavien. Jag stänger inga dörrar, och jag har det bra här i Stabaek. Men jag ser först och främst om det finns något annat intressant, säger Farnerud.

Det är framför allt en liga som lockar Landskrona-sonen - han vill "over there", till Major League Soccer.

– Ska det vara något nytt och annorlunda så vill jag göra något jag tidigare inte varit med om. Kanske titta lite längre bort. USA eller något på andra sidan.

Anton Zetterman

 

LÄS MER:

... och hans agent vill inte heller tänka på allsvenskan

Farnerud nobbade AIK för Stabaek

"Farnerud aktuell? Det visste jag inte" 

Publicerad 2011-09-19 kl 15:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå