POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Ravel Morrison om tiden i Lazio: "Det kom till en punkt där jag inte uppskattade livet längre"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen mellan Östersund och Halmstad i svenska cupen i spelaren.

Ravel Morrison är ny i Östersund.
Nu berättar han om tuffa tiden i Lazio.
- Det kom till en punkt där jag inte uppskattade livet längre, säger han till The Times.

Ravel Morrison skrev nyligen på ett korttidskontrakt med Östersunds FK. Den tidigare Manchester United-talangen har en brokig karriär bakom sig med bland annat spel i Mexiko, West Ham, Cardiff, Birmingham, Lazio och en rad andra klubbadresser.

26-åringen senaste klubb var Lazio och i en stor intervju med brittiska The Times berättar han om tiden i italienska klubben. Han säger att det var en oerhört tuff tid och han stundtals var nära att hamna i depression.

- Depression kommer till en väldigt lätt i fotboll. Jag kan berätta att flera spelare har haft det, men de säger de inte offentligt. Det är lätta att ha mörka stunder. Under tiden i Lazio kändes det som att jag inte fungerade på ett korrekt sätt. Det kändes bara som att jag var nedsjunken. Jag hade gått från att spela bra i Mexiko till att vara tillbaka i Lazio och där var jag helt ute ur bilden, inte vara duglig för att spela fotboll, inte duglig att göra någonting. Jag ville lämna, men klubben satte stopp för ett par flyttar. Det kom till en punkt där jag inte uppskattade livet lägre. Jag ville inte göra någonting, kunde inte göra någonting. Det var inte kul. Jag var tvungen att ge mig av.

Inför nästa klubbval berättar Morrison att han hade samtal med ett par klubbar och däribland Rangers. Med den skotska klubben träffade han till och med managern Steven Gerrard för ett samtal.

- Han är en fotbollslegender och han var redo på att sätta sig ned och ha ett bra samtal. Vissa äldre managers skulle inte göra det. Min agent pratade med en annan manager, i Championship, som bara sa: ”Nej, han kommer inte att passa in här”. Min agent bad honom att göra lite research och prata med sådana som arbetat med mig. Managern kom tillbaka och sa: ”Okej, men han jobbar inte hårt nog”. ”Har du sett honom spela?”. ”Inte nyligen”. Det är bara bortförklaringar. För många tränare säger nej eftersom de har en dålig bild av mig från tio år sedan.

Ravel Morrison berättar också i intervjun att han är glad att vara i Östersund och att det är en total motsats gentemot Lazio. Morrison debuterade i går för ÖFK i cupmötet med Halmstads BK.

Publicerad 2019-02-17 kl 10:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå