Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Razak Omotoyossi försvunnen

Helsingborgs anfallare Razak Omotoyossi är förvunnen. HIF har misslyckats med att få kontakt med honom och fjolårets skyttekung kommer inte spela i genrepet mot Esbjerg.

Precis som klubbkamraterna, Isaac Chansa och Adama Tamboura, har Omotoyossi deltagit i det afrikanska VM-kvalet. Chansa och Tamboura är tillbaka, men Omotoyossi saknas.

- Vi fick ett telefonsamtal från kille som utgav sig för att jobba för Benins fotbollförbund och han meddelade att Razak drabbats av malaria. Men vi har ännu inte hört något från Razak själv, säger HIF-tränaren Bosse Nilsson till Helsingborgs Dagblad.

Det är ingen hemlighet att Razak Omotoyossi vill byta bort HIF mot en större klubb. Efter Skånederbyt mot Trelleborg förklarade anfallaren att han spelat sin sista match för Helsingborg. Bosse Nilsson vet inte i dagsläget om de kommer vidta några disciplinära åtgärder.

- Jag måste nog säga att det som hänt är ett undantagsfall. De andra har det inte varit några som helst problem med. Isaac har exempelvis hört av sig flera gånger mellan kvalmatcherna, och Adama har också skött sig.

- Självklart har vi förståelse för om Razak är sjuk, men då tycker man att han kunde höra av sig. Som det är nu känns det som att det är något som inte stämmer, säger Nilsson till HD.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-06-27 kl 08:50
Annons
Annons
Annons