Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Razak Omotoyossi klar för Gais - Wanderson kan hamna i Brann

Fotbollskanalen.se kan avslöja att Razak Omotoyossi är klar för Gais - och att Wanderson kan hamna i Brann. Brassen tar sitt beslut på onsdagen.

Tidigare allsvenska skyttekungen Razak Omotoyossi är klar för Gais. Klubben har kallat till presskonferens 14.00 men redan nu kan fotbollskanalen.se avslöja att det är Razak Omotoyossi, med förflutet i Helsingborg, som är den nya spelaren.

Klubben har länge jagat Wanderson och försökt få hem honom från Saudiarabien men affären har dragit ut på tiden och nu har norska Brann blandat sig in i leken. Wanderson, som är hemma på semester i Fortaleza i Brasilien väntas ta sitt beslut under onsdagen.

Omotoyossi har tidigare, som fotbollskanalen.se avslöjat, varit aktuell för nykomlingen Syrianska men comebacken i svensk fotboll sker nu istället på västkusten i Gais.

Nigeria-födde beniniern Razak Omotoyossi gjorde stor succé i Helsingborg och delade skytteligatiteln med Marcus Berg 2007 med 14 mål. Sommaren 2008 såldes han till saudiska klubben Al-Nassr. Det blev ingen succé där och efter en tid i Metz har han varit kontraktslös och på jakt efter kontrakt i Blackpool och Swansea.

I Benins landslag har han gjort 17 mål på 37 matcher.

Publicerad 2011-03-30 kl 11:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons