Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Reagerar starkt på Shaabans monsterlön

Kalmar FF-stjärnan Henrik Rydström reagerar starkt på uppgifterna om Hammarby-målvakten Rami Shaabans jättelön.

''Nu skriver Expressen om Shaabans monstruösa ersättning, som sägs kosta Hammarby 4.5 miljoner om året. Herregud! Bra förhandlat, måste jag säga'', skriver Henrik Rydström på sin blogg i Barometern.

Uppgifterna om Rami Shaabans drömlön som pressar ett ekonomiskt ansträngt Hammarby till bristningsgränsen förbluffar i det närmaste Rydström. Hammarbys nya ledning har inte bekräftat uppgifterna men konstaterar i alla fall att Shaabans lön inte är lätt att bära för klubben.

Rydström har tidigare under säsongen berört de påstådda överdrivna lönerna för flera Hammarby-spelare. På ironiskt vis inser han samtidigt sin egen begränsning. Men inte som fotbollsspelare, utan som förhandlare! Hur gör man egentligen, frågar Kalmar-profilen sig?

Någon framgång gentemot sportchefen Svante Samuelsson inser han snabbt att han inte kommer att ha. '

'Själv har man inte riktigt samma förmåga. Jag mejlade Svante Samuelsson häromdagen och undrade om vi skulle förlänga mitt nuvarande kontrakt (som går ut 2010). Jag nämnde att det finns intresse från en annan klubb, vad skulle jag hälsa dem, skrev jag till Svante''.

Ett instick som inte alls föll i god jord. Tvärstopp direkt, kan vi säga. ''Svante replikerade raljerande och låtsades inte om klubben som visat intresse''. Rydström igen:

"Jag tar det som ett nej, då, att vi inte ska förhandla, du och jag?" Något svar på det sistnämnda fick inte Henrik Rydström och avslutar med spelad besvikelse: ''Det slutar nog inte på några fyra och en halv miljoner för min del...''.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-12-19 kl 13:12
Annons
Annons
Annons