Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Real Sociedad jagar Ivan Obolo

AIK:s anfallare Ivan Obolo är just nu högvilt i den spanska fotbollen. Mediauppgifter gör gällande att han är aktuell för spanska Real Sociedad.

Det är mediaföretaget Burgos Deporte som uppger att Ivan Obolo är aktuell för en flytt till Real Sociedad.
- Vi har fått förfrågningar från olika klubbar, däribland Real Sociedad. Men det finns intresse också från Turkiet och Argentina, säger agenten Christian Bragarnik till Burgos Deporte.

Obolo har också ett italienskt pass, vilket gör att han går in under kategorin EU-spelare om han skulle skriva på för Real Sociedad och därmed inte hindra klubben från att förstärka med ytterligare spelare från utanför EU.

Men Burgos Deporte skriver också att något konkret bud har inte lagts från spanjorerna, utan dessa har bara inkommit med en intresseförfrågan kring Obolos tillgänglighet.
- Det handlar inte om de två miljoner Euro som AIK krävde tidigare, utan det är en annan summa nu. Ivan är informerad om allt som händer och vi hoppas att intresset kan förvandlas till ett kontraktserbjudande, säger Bragarnik till Burgos Deporte.

Real Sociedad tränas av sydamerikanen Martin Lasarte och klubben leder för tillfället den spanska andra-ligan och har som ambition att ta sig tillbaka till den högsta ligan inom kort.
- Ett kontrakt om två eller tre år är det som gäller. Det är inte intressant med ett kontrakt som bara gäller det kommande halvåret, slår Bragarnik fast.

Publicerad 2009-12-31 kl 14:21
Annons
Annons
Annons