POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Redan nu stort tryck på årskort i Malmö för nästa år

Idag släpptes årskortsförsäljningen i Malmö - för säsongen 2009. Långt borta, men MFF-publiken suktar redan efter nästa års allsvenska.

- För många är det här en viktig händelse och det har varit fullt tryck på årskorten hela dagen, säger Malmö FF:s försäljningschef Magnus Svensson till FotbollDirekt.com.

Anledningen till det stora trycket är givetvis att nya hemmaarenan Swebank Stadion står klar till 2009-års upplaga av allsvenskan. Den här säsongen sålde MFF mellan 10 000-11 000 årskort och de som har löst platser till 2008 har förtur till 2009. Trots att det är länge kvar så är intresset stort.

- Målet är att vi ska ha ett snitt på 20 000 nästa år. Sedan får vi se hur många som löser årskort eller bara biljetter.

Men är det inte tidigt att släppa årskorten redan nu? - Det är stor process med så många årskort och för att det ska gå smidigt har vi släppt dem nu. Dessutom vet vi hur den nya Stadion ska se ut, säger Svensson.

Arenan kommer att ta 24 000 åskådare, varav 6 000 av dem kommer att vara ståplats.
- Det känns kul, fantastiskt roligt. Vi får Sveriges modernaste arena och vår publik kommer att få en helhetsupplevelse med ökad komfort.

Publicerad 2008-05-20 kl 15:01
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå