Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rehn lovar uppryckning: "Jag är övertygad"

Stefan Rehn är missnöjd med poängutdelningen. Speciellt kritisk är han mot uppträdandet mot Helsingborg. Nu utlovar han bättre spel i kvällens match mot Djurgården.

- Jag är övertygad om att det kommer se bättre ut mot Djurgården än senast mot Helsingborg, säger Göteborgs tränare till Sportsday.se.

- Många pratar om att vi gjort flera dåliga matcher, men det tycker inte jag. Däremot senast (0-2 mot Helsingborg), då var det inte bra, det var uddlöst, och då får man inte med sig poäng från Olympia.

Något man inte lyckades med mot Helsingborg var att avsluta anfallen, något Rehn menar måste förbättras i kvällens match.
- Ja, man pratar mycket om att få omställningar, men när man får dem, då måste man också komma till avslut. Bolljäveln ska in höll jag på att säga...blir det inte mål så får bollen gå till hörna eller inspark, annars åker du på omställningar. Och gör man det, inte konstigt då om laget blir långt, som det blev på Olympia.

Göteborg hade även ifjol en tung start på Allsvenskan, men till slut var man med och stred om SM-guldet ända in i sista omgången.

- Klart det vore skönt med en seger. Vi hade i och för sig samma start förra året, men det är klart, det är inte bra om vi skulle förlora. Men vi försöker inte tänka i de banorna, mer att vi ska attackera och gå för tre poäng. Viktigast att vi verkligen kör i 90 minuter, poängterar Rehn.

Publicerad 2010-04-06 kl 16:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons