POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Rehn sågar Royal League

Royal League inställt igen. Men regerande svenska mästartränaren Stefan Rehn sörjer inte för det. I stället tycker han RL-arrangören får skylla sig själva.

- Det sköts så oprofessionellt. Beslut måste tas i god tid och vi är inte intresserade av att spela matcher i november-december. I så fall ska det vara matcher i februari-mars som gäller, säger Stefan Rehn till FotbollDirekt.se.

IFK Göteborgs Stefan Rehn ställer sig heller inte bakom Tommy Theorins (Generalsekreterare, Svensk elitfotboll) utspel om att de allsvenska toppklubbarna vill ha turneringen.

- Att klubbarna gillar Royal League? Ja, det är en sanning med modifikation, kommenterar Stefan Rehn.

Hur har ni följt utvecklingen?
- Det har inte varit lätt. Det senaste vi hörde var att den skulle börja i november. Det går inte att hålla på så här. Vi måste ju kunna planera vår säsong.

Tror du på en framtid för Royal League?

- Ja, idén är inte fel. Men då måste det som jag sade skötas mer professionellt och spelas under februari-mars. Och det måste finnas framförhållning.

Men behövs inte tävlingsmatcher som i Royal League för att vi ska närma oss europeiska lag?

- Titta bara på vår försäsong senast. Vi mötte bara utländska lag, nu var det inga tävlingsmatcher, men på det viset kom vi ändå bra nära, avslutar Stefan Rehn.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-12 kl 16:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå