Rejält antiklimax för Dif-förvärvet

DANMARK

Ken Fagerberg, Horsens 11/2
Skadeproblem stoppar Fagerberg från spel just nu. Missade Horsens match mot Midtjylland (förlust 0-2).

Johan Wiland, FC Köpenhamn 11/0, 4 hållna nollor
Tumskadan stoppade Wilands slutdel av säsongen. Nu vilar den danska ligan fram till i början av mars.

Pierre Bengtsson, FC Köpenhamn 18/0
FCK avslutade ”höstsäsongen” med att vinna med klara 4-1 mot Nordsjälland. Bengtsson spelade sin vana trogen hela matchen.

Benjamin Kibebe, FC Midtjylland 9/0
Utanför matchtruppen när Horsens slogs tillbaka med 2-0.

Petter Andersson, FC Midtjylland 15/2
Har kommit igång ordentligt nu efter dom inledande problemen. Spelade nästan hela matchen när Midtjylland slog Horsens på bortaplan med 2-0. Byttes ut i den näst sista matchminuten.

Rawez Lawan, FC Nordsjälland 5/0
Platsar för tillfället inte hos Nordsjälland.

Joe Sise, FC Nordsjälland 0/0
Långtidsskadad och väntas inte göra comeback förrän efter nyår.

Andreas Johansson, Odense 17/2
Rejält antiklimax för ”Adde” som skulle i sin sista match i danska ligan fått möta sitt gamla lag Ålborg på bortaplan. Men snöväder satte stopp för spel.

Nicolas Sandberg, Vestsjälland 19/2
Uppehåll i den danska andraligan uppehåll till helgen 22-24 mars 2013.

Mattias Unkuri, Hobro 5/0

Lucas Ohlander, Brönshöj 9/0

BELGIEN

Guillermo Molins, Anderlecht 3/0
På avbytarbänken under hela matchen mot Mons på bortaplan (seger 5-0).

Behrang Safari, Anderlecht 10/0

Spelade i Europa League tidigare i veckan men fanns inte med i matchtruppen borta mot Mons i helgen.

Michael Almebäck, Club Brügge 9/0
Helt utanför Brügges matchtrupp när laget krossade Beerschot på bortaplan med hela 7-1.

Fredrik Stenman, Club Brügge 3/0
Speltiden ökar allt mer för Stenman. I helgen blev det ett inhopp på en halvtimme borta mot Berschoot.

Magnus Eriksson, Gent 4/0
Återigen på läktaren när Gent spelar matcher. I helgen blev det förlust med 0-2 mot Waasland.

Astrit Ajdarevic, Standard Liege 16/1
Inte synlig i matchtruppen mot Charleroi (seger 6-1).

Patrick Amoah, White Star 15/3
Även Belgien fick sin beskärda del av vintern den senaste helgen, vilket gjorde att alla matcher utanför den högsta ligan sköts upp.

HOLLAND

Tobias Sana, Ajax 12/4
Efter att ha fått stort förtroende i början av säsongen har det blivit allt mindre speltid för Sana och mot Groningen i helgen platsade han inte ens på avbytarbänken.

Viktor Elm, AZ Alkmaar 13/1
Tillbaka från den ankelskada han haft och spelade hela matchen när Alkmaar förlorade med 1-2 mot Utrecht. Spelade 90 minuter och hann också med att bli varnad innan matchen blåstes av för full tid.

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 2/0
På avbytarbänken under hela matchen mot Feyenoord.

Emil Johansson, Groningen 3/0
Gjorde nyligen comeback för Groningen men när laget mötte Ajax på bortaplan i helgen och förlorade med 0-2 fanns inte Johansson med i truppen.

Rasmus Lindgren, Groningen 0/0
Skrev nyligen på för Groningen. Väntas debutera först efter nyår.

Kristoffer Nordfeldt, Heerenveen 13/0, 4 hållna nollor
Ny målrik match för Heerenveen. 4-4 blev det mot Roda och nu har Nordfeldt släppt in sju mål på lagets två senaste matcher. Tidigare Helsingborgsspelaren Alfred Finnbogason gjorde ett av Heerenveens mål.

Samuel Armenteros, Heracles 15/8
För andra matchen i följd lämnade Armenteros planen utan tillverkat mål. Denna gång spelade Heracles 1-1 mot Utrecht och lagets mål gjordes av Lerin Duarte.

Karl-Johan Johnsson, NEC Nijmegen 0/0, 0 hållna nollor
Har blivit kallad till NEC Nijemgen tidigare än förväntat men väntas ändå inte få debutera förrän efter nyår.

Ola Toivonen, PSV Eindhoven 7/3
Skadad och borta till efter jul. Kanske också en bit in på det nya året.

Amin Affane, Roda 12/1
På bänken från start mot Heerenveen (oavgjort 4-4). Byttes in med 18 minuter kvar.

Rasmus Bengtsson, Twente 10/0
Uppe i tio matcher nu för Twente efter att i helgen på nytt ha spelat 90 minuter när laget förlorade med klara 0-3 mot PSV.

Marcus Nilsson, Utrecht 3/0
Sviterna av en hjärnskakning stoppade Nilsson från spel mot Heracles (oavgjort 1-1).

Johan Mårtensson, Utrecht 5/0
Satt nästan hela matchen mot Heracles på avbytarbänken. Fick dock göra ett inhopp i matchens slutskede.

Alexander Gerndt, Utrecht 14/5
Spel från start och hela matchen när Utrecht nådde 1-1 mot Heerenveen.

Denni Avdic, PEC Zwolle 8/3
PEC Zwolle spelade 1-1 mot Ado den Haag. Avdic från start men byttes ut dryga med kvarten kvar.

ENGLAND

Alexander Kacaniklic, Fulham 10/2
Tillbaka efter lårskadan och spelade från start när Fulham mötte Newcastle. Men mer än en dryg timmes spel blev det inte denna gång, då han byttes ut i den 62:a minuten i matchen som slutade 1-1. 6/10 i betyg av Skysports. ”Rejält omskakad av Danny Simpson” var omdömet från samma mediakanal.

John Guidetti, Manchester City 0/0
Ännu inte redo för comeback, även om han nu är tillbaka i träning. Lånas troligen ut efter nyår.

Sebastian Larsson, Sunderland 14/0
Sunderland fick ge sig med 1-3 mot Chelsea. Larsson spelade från start men byttes ut med knappt tio minuter kvar. Orsakade en straffspark som Torres gjorde mål på och det agerandet avspeglade sig också i betyget hos Skysports, vilket blev 5/10.

Jonas Olsson, West Bromwich 14/1
West Bromwich föll med 0-2 mot Arsenal. Olsson spelade sin vana trogen i lagets försvar. Drog på sig en varning under matchen och betygsattes med 6/10 av Skysports.

Markus Rosenberg, West Bromwich, 9/0
Tillbaka på avbytarbänken från start mot West Bromwich när laget mötte Arsenal. Fick hoppa in sista kvarten.

Martin Olsson, Blackburn 16/0
Blackburn förlorade med klara 1-4 mot Cardiff på hemmaplan. Martin Olsson spelade hela matchen i Blackburns försvar och drog på sig också ett gult kort innan matchen var över.

Marcus Olsson, Blackburn 10/1
Tillbaka i startelvan hos Blackburn men utbytt redan i halvtid mot Cardiff.

Joel Ekstrand, Watford 8/0, lånad från Udinese
Watford mötte Hull och förlorade med 1-2. Ekstrand från start men utbytt i halvtid.

Doug Bergqvist, Aldershot 1/0 (tidigare utlånad till Basingstoke 4/0)
Aldershot mötte Oxford på bortaplan och spelade 1-1. Bergqvist satt hela matchen på avbytarbänken.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 10/2
Utanför matchtruppen mot Kilmarnock i helgen.

FRANKRIKE

Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint Germain 13/14
”Ibra” håller målsnittet och stod för ett mål och en målgivande passning när PSG vann med 4-0 mot Evian TG. Laget är dock fem poäng bakom ledande Lyon.

Dusan Djuric, Valenciennes 0/0
Skadeproblem stoppar alltjämt Djuric från säsongsdebut.

Emir Bajmari, Monaco 8/1

Inget ligaspel i helgen för Monaco, då laget spelade i franska cupen och blev utslaget efter straffsparkar mot Bourg-Péronnas. Bajrami spelade från start men byttes ut efter en dryg timmes spel.

ITALIEN

Mikael Antonsson, Bologna 14/0
Hjälpte sitt Bologna att hålla nollan när laget mötte Lazio. Spel som brukligt i 90 minuter.

Albin Ekdal, Cagliari 11/1
Det gula kortet senast innebar att Ekdal missade matchen mot Chievo (förlust 0-2).

Sebastian Eriksson, Cagliari 3/0
Utanför truppen mot Chievo. Har haft problem att göra sig gällande efter skadeproblemen han haft.

Andreas Granqvist, Genoa 16/0
Genoa föll med 0-2 mot Pescara. Granqvist spelade hela matchen i Genoas försvar.

Linus Hallenius, Genoa 1/0
Bänkad under hela matchen mot Pescara.

David Löfquist, Parma 0/0
Har varit utlånad till Malmö under hösten 2012. Tanken är att han ska återvända till Parma 31 januari 2013.

Mervan Celik, Pescara 6/2
Efter okej med speltid i början av säsongen har det gått tyngre för Celik. Åter 90 minuter på avbytarbänken hos Pescara.

Mathias Ranégie, Udinese 10/1
Precis som för många andra svenskar ute i Europa fick han stort förtroende i början av säsongen men nu är det mest bänknötande som gäller. Mot Sampdoria (seger 2-0) fick han hoppa in på en minuts stopptid.

Agon Mehmeti, Novara 11/5 (utlånad från Palermo)
Tillbaka i startelvan när Novara mötte Padova och vann med 3-1.Mehemti byttes ut med knappt tio minuter kvar.

Marko Mitrovic, Bresica 8/0
På bänken från start och större delen av matchen när Brescia spelade 2-2 mot Reggina. Fick hoppa in sista fem minuterna.

Carlos Garcia, Perugia 1/0
Perugia vann med 4-1 hemma mot Viareggio i helgen. Ingen Garcia i matchtruppen denna gång.

TYSKLAND

Marcus Berg, Hamburg 7/0
Hamburg vann med 2-0 mot Hoffenheim. Berg på avbytarbänken snudd på hela matchen. Han byttes in i den sista matchminuten.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 7/1
Mönchengladbach vann med 2-0 mot Mainz och Wendt spelade åter 90 minuter och ser nu ut att ha spelat till sig en ordinarie plats.

Branimir Hrgota, Broussia Mönchengladbach II 5/1, Borussia Mönchengladbach 7/0
Inte med hos A-laget i helgen och B-lagets match mot Fortuna Düsseldorfs andralag blev uppskjuten på grund av snöväder.

Per Nilsson, Nürnberg 13/2
Nilsson fortsätter få stort förtroende och tillhörde planens absolut bästa spelare när Nürnberg vann med 2-0 mot Fortuna Düsseldorf.

Rasmus Jönsson, Wolfsburg 5/0
Helt utanför matchtruppen när Wolfsburg vann med 3-2 borta mot Borussia Dortmund.

Mikael Ishak, Köln 7/0, Köln II 4/2

Spel från start i A-laget i helgen men utbytt redan i den 67:e minuten i matchen mot Eintracht Braunschweig (oavgjort 2-2).

Freddy Borg, Alemannia Aachen 14/1
Skulle ha mött Burghausen men matchen blev uppskjuten.

SPANIEN

Daniel Larsson, Valldolid 0/0
På plats i Spanien nu för att bekanta sig med sin nya klubb. Ingen debut är dock aktuell förrän efter nyår.

Olof Mellberg, Villarreal 12/0
Villarreal vann med 4-0 mot Alcorcon och Mellberg spelade hela matchen och hjälpte sitt lag hålla nollan.

PORTUGAL

Victor Nilsson Lindelöf, Benfica II 3/0
Satt hela matchen på avbytarbänken när Benficas andralag mötte Arouca på bortaplan (förlust 1-3).

TURKIET

Erkan Zengin, Eskisehirspor 13/2
Eskisehirspor mötte storlaget Besiktas på bortaplan och grejade ett 2-2-resultat. Zengin spelade hela matchen. Har nu passerat 1000-strecket i antalet spelminuter den här säsongen.

Johan Elmander, Galatasaray 9/3
3-1 mot Sivasspor på bortaplan blev det för Galatasaray. Elmander satt och bevittnade hela tillställningen från avbytarbänken.

Jimmy Durmaz, Genclerbirligi 13/3
Äntligen en notering i målprotokollet för Durmaz. Han höll sig framme i den 49:e minuten och nickade in 1-0 på en frispark mot Andreas Isakssons Kasimpasa. Matchen slutade till slut 2-2.

Samuel Holmén, Istanbul BB 15/3
Spel från start men inte hela matchen, utan närmare bestämt 88 minuters spel blev det för Holmén när Istanbul BB förlorade med 1-2 borta mot Fenerbahce.

Andreas Isaksson, Kasimpasa 15/0, 4 hållna nollor
Isaksson höll nollan i en halvlek mot Genclerbirligi. Därefter släppte han två bollar förbi sig, varav ett nickmål av Jimmy Durmaz.

Emir Kujovic, Kayserispor 4/0
Utanför Kayserispors lag mot Trabzonspor (oavgjort 1-1).

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 15/2
Tillbaka från avstängning och tillbaka som segrare, då hans CSKA Moskva vann med 2-1 mot Mordovia Saransk. Wernbloom spelade hela matchen.

Rasmus Elm, CSKA Moskva 17/5
Elm fanns också med på planen under hela matchen mot Mordovia. Han höll sig utanför målprotokollet men noterades för ett gult kort.

Kim Källström, Spartak Moskva 11/1
Källström spelade hela matchen på Spartaks mittfält när laget vann med 1-0 borta mot Rubin Kazan.

UKRAINA

Gustav Svensson, Tavriya Simerofopol 11/0
Uppehåll i den ukrainska ligan fram till helgen 2-3 mars 2013.

SCHWEIZ

Alexander Farnerud, Young Boys 17/3
Uppehåll i den schweiziska ligan fram till 9-10 februari 2013.

ÖSTERRIKE

Eddie Gustafsson, Salzburg 0/0
Bergfast på avbytarbänken hos Salzburg.

MOLDAVIEN

Osman Sow, Dacia 6/2
Uppehåll i den moldaviska ligan fram till helgen 2-3 mars 2013.

KROATIEN

Tibor Cica, NK Zagreb 1/0 (utlånad från Cesena)
Ingen Cica synlig i matchtruppen mot Istra 1961 (seger 2-1).

SERBIEN

Robin Kacaniklic, Teleoptik Zemun 0/0
Uppehåll i den serbiska andraligan fram till helgen 2-3 mars 2013.

RUMÄNIEN

Darko Lukanovic, Ceahlaul 13/2
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen när Ceahlaul förlorade med 2-3 mot Cluj. Lukanovic kan nu ta jullov, då hela den sista omgången som skulle ha spelats kommande helg, är uppskjuten på grund av snöväder.