Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Rekordintresse för MFF:s ståplats: "Oerhört glädjande"

Foto: SCANPIX

Årskorten till Malmö FF:s ståplats har sålt slut rekordtidigt. Och totalt har de svenska mästarna redan sålt över 8 700 årskort.
- Det är drygt 2 000 fler än vid samma tidpunkt förra året, säger Malmö FF:s kommunikationsansvarige Peter Åhlander till Fotbollskanalen.

Publikintresset fortsätter att vara stort kring de svenska mästarna Malmö FF. De ordinarie årskorten till ståplats sålde slut på dagar efter att ha öppnat för allmänheten.

- Ståplatssektionen har sålt slut de senaste åren. Och rekordtidigt nu i och med att vi sålde slut redan i november månad, säger Malmö FF:s kommunikationsansvarige Peter Åhlander till Fotbollskanalen.

- Vi slog rekord med både årskort och publiksnitt 2015 och 2016 på Swedbank Stadion så under en lång tid nu har försäljning ökat väldigt stort. Och vi är väldigt glada över att det fortsätter med det stora intresset kring Malmö FF. Och skälet till det är naturligtvis sportsliga framgångar men också den stämning som våra supportrar skapar på Swedbank Stadion.

Då MFF kvalar till Champions League till sommaren och Uefa inte tillåter ståplatssektioner har klubben släppt 3 000 ordinarie årskort. Nästa vecka släpper Malmö 500 platser till med det man kallar för "Ståplats allsvenskan", ett kort som garanterar en plats under den allsvenska säsongen och ger förtur till Champions League.

Att Malmö FF återigen har chansen att nå Champions League-gruppspel, som man lyckades med 2014 och 2015, är en av anledningarna till publikintresset.

- Alla minns ju stämningen som var under vårt senaste spel i Champions League och vill såklart uppleva det igen, säger han.

Totalt är MFF uppe i 8 736 sålda årskort (på onsdagsförmiddagen).

- Det är drygt 2 000 fler än vid samma tidpunkt förra året. Det är naturligtvis oerhört glädjande siffror, säger Åhlander.

Publicerad 2016-11-30 kl 15:22

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER