Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ricardinho och Ofere imponerar

Ricardinho är tillbaka igen. MFF-stjärnan gjorde comeback i går i U21 och nu är allsvenskt spel nära igen. Ett annat glädjebesked är Edward Ofere som imponerar stort.

Brasilianaren hann köra igenom kroppen ordentligt. Hans fot fick ett test i 70 minuter och höll utan problem när Malmö FF:s U21 vann med 5-2 mot division I-laget Kristianstads FF.

- Jag kände inget av skadan och det stämde bra, men jag blev lite grann trött mot slutet, säger Ricardinho till Sydsvenskan.
- Med tanke på det långa uppehållet behöver jag få spela och det här var väldigt nyttigt för mig.

Inte sedan den 8 januari hade han spelat en match.
Skadan som drabbade honom visade sig vara ett brott på det femte mellanfotsbenet. En svårläkt skada - och tid har det ju tagit då han inte är tillbaka förrän nu.

- Men Ricardinho blev opererad direkt. Många av dem som slagit upp skadan ett par gånger har tydligen inte blivit opererade, berättar Malmö FF-tränaren Leif Engqvist.

- Han hängde med bra, var inte alls rädd i situationerna och orken såg ut att vara helt okej. I mitten av den andra halvleken såg han dock lite trött ut och tappade tempot. Då bytte vi ut honom.

Men det var inte bara Ricardinho som imponerade.
Edward Ofere var briljant och gjorde både 1-0 och 2-0 och såg - enligt Sydsvenskan - urstark ut i allt han gjorde. Frågan är hur länge Roland Nilsson kan hålla honom bakom Agon Mehmeti i A-lagssammanhanget?

Ola Gustavsson


Publicerad 2010-04-08 kl 10:57
Annons
Annons
Annons