POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Ricardinho orolig - vill ha längre kontrakt

Malmö sliter för att förlänga flera utgående kontrakt med sina stjärnor. Då visar brasilinanaren Ricardinho oro - för ett för kort kontrakt.

- Jag vill stanna länge här, vill skriva kontrakt på tre-fyra år. Men MFF har hittills bara pratat om ett-två, säger Ricardinho till Sydsvenskan.

Efter att ha fått behålla guldlaget är nu Malmö FF i full gång med att förlänga med sina stjärnor.
Guillermo Molins petades i premiären och kan mycket väl lämna mästarna i sommar. Även Jiloan Hamad står för en osäker situation där kontraktsförhandlingarna går långsamt.

Den tredje med utgående kontrakt - brassestjärnan Ricardinho - ställer sig nu positiv till en förlängning. Men samtidigt visar han oro - för ett för kort kontrakt.

- Mitt första val är Malmö. Har de ont om pengar och vill sälja mig, så får jag ta det då. Jag är inte en person som oroar mig för framtiden, jag lever i nuet, säger Ricardinho.

- Jag kan bara vänta och se. Jag vill stanna länge här, vill skriva kontrakt på tre-fyra år. Men MFF har hittills bara pratat om ett-två, fortsätter Ricardinho.

Trots Ricardinhos vilja att förlänga är alltså inte situationen problemfri. Ett långt kontrakt innebär förstås ett större risktagande för Malmö - som så sent för någon månad sedan visade stora ekonomiska förluster.

Sportchefen Per Ågren är dock fåordig angående Ricardinhos eventuella förlängning.

- Vi hoppas vara överens snart, är Ågrens enda kommentar.

 


 

Publicerad 2011-04-05 kl 09:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå