POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Rikard Norling kopplas samman med danska mästaren

Förre AIK-tränaren Rikard Norling är arbetslös, men ser het ut på marknaden. Nu kopplas han samman med degraderade IFK Norrköping och regerande danska mästaren Ålborg.

I tisdags skrev FotbollDirekt.se att Norling kan ersätta Sören Åkeby i Gif Sundsvall, men fler klubbar har ögonen på den förre AIK-tränaren. IFK Norrköping letar efter en ersättare till Mats Jingblad och har Norling på sin lista.

- Den innehåller nu tiotalet namn som vi ska diskutera runt. Norling är ett av dem, säger tillförordnade sportchefen Tony Martinsson till Folkbladet.

Förra säsongen förde Erik Hamrén Ålborg till danskt serieguld och klubben har efter det inte hittat rätt. De har under en längre tid varit på jakt efter en ersättare och har bland annat fått nobben av Elfsborg Magnus Haglund. Nu kopplas även Rikard Norling ihop med klubben.

- Vet du vad? Jag måste säga att jag inte har några kommentarer till det. Vi håller fast vid att vi inte säger något om vår nye tränare innan vi har något konkret, säger Ålborgs sportdirektör Lynge Jakobsen till Aftonbladet.

Publicerad 2008-11-12 kl 14:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå