Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Riskerar AIK-scenario - Gerzic lämnar i januari

Roni Porokara och Paulinho ser förlorade ut för Örebro. Snart sagt lika förlorad ser nu Nordin Gerzic ut. Hans agent rekommenderar i dag ÖSK att sälja stjärnan i januari.

- Jag tror det är viktigt för Örebro att sälja Nordin i januari för att ha att kunna tjäna större pengar på honom. Hans kontrakt går ju ut under nästa säsong, säger ÖSK-stjärnans rådgivare Miro Jaganjac till FotbollDirekt.se.

- Han förtjänar all uppmärksamhet. Jag har svårt att se att det i dagsläget finns någon bättre allsvensk spelare på Nordins position.

Nordin Gerzic har varit en av höstens mest omsusade allsvenska spelare.
26 fyllda är han till sist en av landets allra största profiler men med ålderns rätt så börjar det bli bråttom om han ska få den utlandschans han hoppats på i så många år.
Frågan är bara hur beredda ÖSK är att släppa Gerzic redan i januari med tanke på att både Roni Porokara och Paulinho Guara ser förlorade ut.
Skulle alla tre försvinna blir ÖSK:s situation snarlik AIK:s i fjol där fyra nyckelspelare på kort tid försvann och raserade mästarlaget.

- Jag vet inte hur Örebro resonerar, fortsätter rådgivaren Jaganjac. Men det är prislappen som avgör om han kommer i väg i januari, säger ÖSK-mittfältarens rådgivare och tillägger: Är bara priset det rätta så är många klubbar intresserade.  

- De närmaste månaderna avgör om han kommer i väg redan i januari. Jag hoppas i alla fall ÖSK jobbar stenhårt för att det ska bli så bra som möjligt för båda parter.

Nordin Gerzic värderas, enligt uppgifter till FotbollDirekt.se, till cirka tio miljoner kronor. 
Tillräckligt för Örebros ledning? - det återstår att se. 
Miro Jaganjac hymlar i alla fall inte med att den Bosnien-ättade stjärnan går dit pengarna är som störst.

- Ja, och det ska han inte skämmas för. Det tror jag alla förstår med tanke på att han snart är 27 år gammal.
- Vad Örebros prisnivå är vet jag inte ännu. Men vad jag vet är att det börjar bli viktigt för Nordin att komma i väg.

Ola Gustavsson

 

Publicerad 2010-10-05 kl 15:42
Annons
Annons
Annons