Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Riski tränade inte - i möte med sportchefen: "Självklart signal"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Riku Riski är på väg till IFK Göteborg. I dag stod anfallaren över träningen med Rosenborg och hade istället ett möte med klubben.
- Självklart är det en signal, erkänner spelaren för Adresseavisen.

Under onsdagsmorgonen kunde Fotbollskanalen avslöja att Riku Riski är på väg till IFK Göteborg som ersättare för Lasse Vibe. Ett lån säsongen ut med en köpoption är på gång.

När Rosenborg tränade under onsdagsförmiddagen fanns heller inte 25-åringen på plan.

- Jag kan inte säga så mycket. Anledningen till att jag inte tränade var att jag snackade om några saker med Stig Inge (Björnebye, sportchef). Så får vi se om det sker något under de närmaste dagarna, säger Riski till Adresseavisen.

Finländaren, som har 20 A-landskamper på meritlistan, bekräftar också att det är en stark signal att han inte tränar med Rosenborg just nu.

- Ja, självklart är det så. Men i fotboll tror jag det är bäst att vänta till slutet innan man säger något. Det är så mycket som kan hända. Nu väntar jag på en bekräftelse, så pratar jag med media sen.

Och att det är en specifik klubb som det jobbas på just nu bekräftar Riski, även om han inte vill kommentera IFK Göteborg.

- Det har jobbats mot en klubb under en tid nu. Vi får se om det finns några alternativ om det inte blir av. Just nu är jag fortfarande en RBK-spelare, säger anfallaren till Adresseavisen.

Se Riskis pangmål för Örebro mot AIK 2011 i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-05 kl 13:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons