Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Riskkapitalisten dementerar AIK-värvning: "Bara vanligt internetsnack"

Silly Season är igång – och i supporterforum ryktas AIK ha en storvärvning på gång. Men riskkapitalisten som uppges stå bakom affären dementerar.

- Ja, det har jag också läst. Ingen aning om vad det handlar om, säger Panaxias vd Thomas Gravius.

Före helgen pratade fotbollskanalen.se med AIK:s vd Annela Yderberg om klubbens sportsliga och ekonomiska svårigheter. Då flaggade hon för att möjligen ta in extern finansiering till spelarköp kring nästa transferfönster.

– Det är inte uteslutet vi tar hjälp av riskkapitalisterna för att köpa nya spelare, sade Yderberg.

Thomas Gravius, vd i säkerhetsbolaget Panaxia, har tidigare pumpat in pengar när så krävts – och stått bakom flera profilstarka trupptillskott. Även han tycktes positiv till att återigen satsa om sportchefen och tränaren Björn Wesström hade någon intressant spelare på gång.

– Om de kommer med en enbent spelare stöttar vi dem inte men är de tvåbenta stöttar vi dem. Vi har väldigt stort förtroende för Björn Wesström, sade Gravius.

I olika fansforum spekuleras det för tillfället i att en eller flera konkurrenskraftiga förstärkningar redan ordnats fram – och att just Gravius haft ett finger med i förhandlingarna. Men när fotbollskanalen frågar honom om de uppgifterna på tisdagen, dementerar han.

- Ja, det har jag också läst. Ingen aning om vad det handlar om. Mitt namn hamnar ju lite överallt just nu, men det där är bara vanligt internetsnack, säger Gravius.

Publicerad 2010-05-11 kl 18:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons