Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Rolle Nilsson, trots segern: ''Jag är förbannad''

Roland Nilsson må ha fått uppleva sin viktigaste seger som Malmös tränare. Men tro inte att han var nöjd. Det var en förbannad Nilsson som mötte pressen efteråt.

- Det sista jag sa i halvtid var att de inte skulle göra något onödigt, som att ta en onödig frispark. Jag blir så förbannad, kommenterade Roland Nilsson Örebros kvitteringsmål.

Malmö spelade med en man mer större delen av matchen sedan Örebro fått en spelare utvisad i situationen som föregick straffen - som Daniel Andersson sedan gjorde 1-0 på. Med en 2-0-ledning i paus och noll Örebro-chanser så såg matchen redan där överspelad ut. Men så kom reduceringsmålet i början av andra halvlek sedan Robert Åhman Persson brottat ned en ÖSK-spelare.
Den följande kvarten stressade MFF som inte var långt i från ännu ett baklängesmål när Nordin Gerzic bara några minuter senare hade en jättechans för 2-2.

- Matchbilden förändrades när de kunde börja chansa. Det blev en anspänning bland våra spelare, det märktes att vi inte har vunnit på ett tag, sa Roland Nilsson.

På det följde flera varnade MFF-spelare. Syndade på det viset gjorde Rick Kruys, Robert Åhman-Persson, Edward Ofere och Ola Toivonen.

- Vi samlar lite för många onödiga kort. Spelarna måste växa upp.

Roland Nilsson är beredd att gå så långt att ge spelarna löneavdrag.

- Men man får ju inte det. Det straffar inte bara sig själva, de straffar hela laget när de gör så.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-07 kl 10:31
Annons
Annons
Annons