Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rolle vågade peta Wilton - ''Han är införstådd''

Wilton Figueiredo petades i går. Och MFF-tränaren Roland Nilsson tvekade aldrig om att peta 15-miljonersmannen.
– Gör man två mål i en match som Ofere och Daniel Larsson senast så är det viktigt att ge dom fortsatt ansvar, säger MFF-tränaren Roland Nilsson till Sydsvenskan.

Och några tankar på att Wilton Figueiredo som mittfältare hade inte Nilsson. Den platsen gick i stället till holländaren Rick Kruys. Wilton var helt enkelt aldrig aktuell. – Då hade vi fått ett väldigt offensivt lag, så, nej, det gjorde jag inte. Jag pratade med Wilton och han var införstådd med att det skulle bli så här.

Ett riktigt beslut visade det sig. MFF vann på nytt övertygande och med både Edward Ofere och Daniel Larsson i ännu en imponerande match.

Lägg där till Kruys som fortsätter att gå från klarhet till klarhet. Svårt läge för Wilton Figueiredo som kan få svårt att komma tillbaka något mer den här säsongen.

Med 12 minuter kvar fick Figueiredo komma in och han såg inte munter ut efteråt. – Det viktigaste är att laget vinner. Med ett sådant spel mot Elfsborg senast visste jag att det skulle bli så här. Det hade varit underligt annars, säger Wilton till Sydsvenskan.
– Sådan är fotbollen. Jag får inte till det, Daniel och Edward gör allt rätt. Men jag hoppas komma igen och visa vad jag kan.

Publicerad 2009-09-25 kl 13:42
Annons
Annons
Annons