POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Romario pratar ut om utvisningen: "En av de jobbigaste känslorna under karriären"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se utvisningen i spelaren ovan.

Romario fick rött kort mot Malmö FF.
Nu pratar brassen ut om känslorna efter utvisningen. 
- Direkt efter när jag gick ut till omklädningsrummet var det en av de jobbigaste känslorna under karriären, säger han. 

Kalmar FF-mittfältaren Romario tacklade Eric Larsson tufft och blev utvisad efter drygt åtta minuter mot Malmö FF på Guldfågeln Arena. I veckan kom besked om att Svenska Fotbollförbundets disciplinnämnd stänger av brassen i ytterligare en match, vilket gör att han nu missar KFF:s möten med både Östersunds FK och BK Häcken. 

Romario berättar nu, i en intervju på KFF:s hemsida, att han tycker att det är lite hårt med en extra matchs avstängning, men att han drar lärdom av det. 

- När det hände upplevde jag inte att situationen hade behövt en match till i avstängning. Samtidigt accepterar jag det beslutet som fattats och tar det straffet som har delats ut. Jag vill dra lärdom av det som hände och jobba för att bli bättre och hjälpa laget de sista matcherna. Det som har hänt är ingenting jag kan påverka nu. Nu vill jag fokusera på det jag kan påverka och göra en stark avslutning på säsongen, säger han på Smålandsklubbens hemsida. 

Romario berättar vidare att känslan, direkt efter utvisningen, var bland det värsta han känt under hela karriären. 

- I momentet som uppstod i matchen handlade det inte om att skada honom eller ta ett dåligt beslut för laget. Jag ville blockera ut bollen när den studsade upp. Det handlade bara om det. Direkt efter när jag gick ut till omklädningsrummet var det en av de jobbigaste känslorna under karriären. Man vet att man försvårat för laget efter åtta minuters spel och satt dem i en jobbig sits. Det är fortfarande jobbigt och det var inte bra gjort av mig. Men nu har jag något att förhålla mig till och är fokuserad på att komma stärkt ur det här.

Brassen vill nu se framåt och hjälpa KFF till nytt kontrakt. 

- Vi har åtta matcher kvar och vi är väl förberedda inför det som väntar och kommer göra allt för att samla ihop så många poäng vi kan på de avslutande matcherna. Vi möter de lagen som vi fightas mot i tabellen och kommer jobba stenhårt för att komma ur den här situationen.

Kalmar FF ställs härnäst på lördag mot ÖFK på bortaplan. Matchen börjar klockan 16.00 och sänds på C More Fotboll och streamat på cmore.se. 

Publicerad 2019-09-12 kl 18:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå