Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rosenberg får ytterligare avstängning för utvisningen

Nästa

Avbryt
Försök igen

Markus Rosenbergs utvisning mot Häcken har redan resulterat i avstängning i derbyt mot Helsingborg. Nu står det klart att han även missar helgens möte med Gefle.
- Vi får väl acceptera att man tycker olika, säger klubbens sportchef Daniel Andersson till Kvällsposten.

Markus Rosenberg visades ut i Malmös möte med Häcken efter en duell där han satte upp armbågen i ansiktet på Emil Wahlström. I och med utvisningen missade han även derbyt mot Helsingborg senast och nu står det klart att han även stängs av mot Gefle på lördag.

Klubbens sportchef Daniel Andersson delar inte disciplinnämndens bedömning.
- Att domaren visar ut honom kan väl ske när man uppfattar situationen väldigt snabbt. Men jag tycker, när man tittar på bilder i efterhand, att det är en felaktig utvisning. Det är vad jag tycker. Och då tycker jag att Disciplinnämnden, som kan titta på videon, kan se det också och korrigera så att det räcker med en matchs avstängning, säger han till Kvällsposten och fortsätter:

- Nu valde man att tycka att det var en korrekt utvisning och då får vi väl acceptera det. Är det en grov utvisning så ska det vara två matcher så de följer väl regelverket. Det är en bedömning och vi får väl acceptera att man tycker olika. Det är bara att gå vidare.

Se händelsen i spelaren här ovan. 

Publicerad 2016-05-11 kl 11:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons