Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rosenberg med mot Elfsborg – Innocent nära debut: ”Väldigt bra idag”

Foto: Bildbyrån

MALMÖ. Markus Rosenberg och Andreas Vindheim kom med i truppen mot Elfsborg, i en MFF-match där Bonke Innocent kan få sin debut. 

Malmö FF hade Markus Rosenberg och Anders Christiansen avstängda mot Östersund. Bägge är tillbaka i truppen mot Elfsborg, som de två nya jämfört med senast, men det har varit frågetecken kring Rosenbergs status efter hans sjukdom. Magnus Pehrsson gav dock ett positivt besked. 

- Bra. Alla som är uttagna är beredda för spel. 

Andreas Vindheim var planerad att starta mot Östersund, men blev sjuk. Tanken var att han inte skulle ha tränat idag, men var med hela passet och är uttagen. 

- Han körde för fullt. Han har väl kanske inte haft den bästa veckan i sitt liv, men vi känner ändå att det var värdefullt att få med honom. 

De enda som missar matchen är därför Felipe Carvalho och Magnus Wolff Eikrem. Förhoppningen är att Wolff Eikrem går in i full träning nästa vecka. 

Dessutom gav Pehrsson ännu ett positivt besked. Sommarens storvärvning Bonke Innocent, som kostade drygt åtta miljoner kronor, har ännu inte fått debutera i MFF efter att ha haft problem att imponera på träningar och i U21. Mot Elfsborg kan det dock bli läge. 

- Just nu sitter jag på en väldigt bra känsla. Han gjorde nog sitt bästa korta pass Han var väldigt bra idag. Tog plats på ett sätt som vi har sett glimtar av, men inte alls så mycket. Han är nog närmare just nu, i mitt huvud, än vad han har varit någon gång. 

- Han vill mycket och frågar vad det är som krävs. Det vet han. Idag omsatte han det väldigt bra i det han gjorde. Han visar att han är klar. 

Se mötet mellan Malmö FF och Elfsborg i C More Sport och streamat på C More med start 19.00 under måndagskvällen.

Malmö FF:s trupp

Johan Dahlin, Fredrik Andersson, Anton Tinnerholm, Andreas Vindheim, Behrang Safari, Lasse Nielsen, Franz Brorsson, Rasmus Bengtsson, Oscar Lewicki, Erdal Rakip, Bonke Innocent, Anders Christiansen, Kingsley Sarfo, Jo Inge Berget, Mattias Svanberg, Alexander Jeremejeff, Carlos Strandberg, Markus Rosenberg.

Ej uttagna: Magnus Wolff Eikrem (skada, fot), Felipe Carvalho (långtidsskada, häl), Dennis Hadzikadunic, Samuel Adrian, Pavle Vagic.

Publicerad 2017-09-24 kl 12:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons