Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rosenberg tveksam till start mot Elfsborg: ”Sjuk i veckan”

Foto: Bildbyrån.

MALMÖ. Magnus Wolff Eikrem och Felipe Carvalho missar definitivt, Andreas Vindheim troligen, och Markus Rosenberg är tveksam till start. Det är Malmö FF:s frånvaroläge inför Elfsborg på måndag. 

På dagens Malmö FF-träning var det flera olika anfallsuppsättningar som testades, med olika kombinationer av Markus Rosenberg, Kingsley Sarfo, Carlos Strandberg, och Alexander Jeremejeff. Det är tveksamt hur startelvan blir på grund av Rosenbergs situation, enligt Magnus Pehrsson.

- Stora delar har vi rätt klart, men inte helt klar. Det är klart att Mackan är den man funderar mest på. Han gjorde en enormt fin match innan Hammarby, men han tränade knappt innan den och har också varit sjuk i veckan.

- Det var en trög start för honom idag, som han själv sa.

Förutom i anfallet är de öppna platserna i startelvan främst hos mittbackarna, där det blir Rasmus Bengtsson eller Franz Brorsson bredvid Lasse Nielsen.

Bengtsson och Andreas Vindheim var planerade att starta mot Östersund senast, men drog sig ur på matchdagen enligt Pehrsson. Med Bengtsson ska det inte vara några problem mot Elfsborg, men Vindheim är ännu inte i träning efter sin sjukdom.  

- Han är väldigt tveksam att har chans att nå matchen till måndag. Han kommer inte träna imorgon.

Felipe Carvalho fortsätter sin rehabilitering efter skadan, men där tar det enligt fysioterapeuten Jesper Robertsson fortfarande tid innan han är ute och springer. Magnus Wolff Eikrem spelar inte mot Elfsborg, men planeras gå in i full träning nästa vecka efter en fotskada. Röntgen gav positiva besked. 

- Det är mycket bättre, säger Robertsson.

- Han har kört ett tufft löppass där inne idag och kommer trappa upp långsamt.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-09-23 kl 13:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons