Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rosenborg nästa för Dulee Johnson?

Skandalomsusade Dulee Johnsons situation är svår - men Rosenborg gillar den forne AIK-hjälten.
- Jag vill inte kommentera det även om jag kan erkänna att det finns riktigt bra klubbar som gillar honom, säger hans agent.

Norska Rosenborg gillar Dulee Johnson. Enligt norska uppgifter till FotbollDirekt har Trondheimklubben blivit erbjuden den forne AIK-stjärnan men inte vågat satsa på honom.
Johnsons alltför svåra förflutna fick den norska superklubben att backa – men det är en spelare som tränare Janne Jönssons uppges gilla och på sikt ändå kan tänka sig och vill hålla sig informerade om hans situation.

- Jag vill inte kommentera enskilda klubbar i det här läget mer än att det finns bra klubbar som är intresserade av Dulee och inser vilka stora kvaliteter, problemet är bara att som jag har sagt tidigare att dessa klubbar än så länge inte vågar satsa på honom, säger hans rådgivare Anatoli Ponomarev till FotbollDirekt.se.

Men är Rosenborg realistiskt?

- Fotbollsmässigt håller han i vilken klubb som helst i Skandinavien.

Hur ska ni övertyga dessa klubbar om motsatsen – en strulklausul i ett kontrakt?

- Att få dessa att våga. Det finns flera olika vis men i huvudsak handlar det förstås för Dulee om att visa att han har bestämt sig för att nysatsa och att han inte kommer att skapa negativa rubriker igen.

- Som jag har sagt tidigare, nu ska han hålla tyst och spela fotboll igen.

- Han är på rätt väg och har så mycket fotbollsmässigt i sig så om han visar att han kan sköta sig så är det klart att vi kommer att hitta en bra klubb till honom igen.

Vart befinner han sig just nu…?

Han bor just nu i Göteborg, det är där han har sina flesta vänner och familj.

Publicerad 2012-06-27 kl 11:45
Annons
Annons
Annons