Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rosenborgbud hotar Pricas hemkomst till HIF

Helsingborg vill få hem Rade Prica. Samtidigt har anfallsstjärnan fått ett kontraktsförslag av av Rosenborg.
- Blir det Rosenborg så blir det mitt sista kontrakt, säger Prica.

Det är ingen hemlighet att Helsingborg vill ha hem Rade Prica. Men det är inte helt självklart att det blir någon hemkomst överhuvudtaget. Nu har Pricas klubb Rosenborg kommit med ett kontraktsförslag värt att fundera på.

— Jag har ännu inte tagit ställning till erbjudandet. Det finns litet att tänka genom innan jag jan ge Rosenborg ett svar, säger Rade Prica till Helsingborgs Dagblad.

— Om jag bestämmer mig för det kommer det inte att handla om ett kort kontrakt. Då blir det ett långt sådant och i så fall det sista i mitt liv. Om jag bestämmer mig för det långa kontraktet stannar jag och familjen i Trondheim för gott.

Prica stortrivs i Rosenborg, tacka för det sådana framgångar anfallaren haft sedan han kom till klubben 2009. Han har redan vunnit skytteligan en gång i Norge och just nu är han i delad ledning på 14 mål.

Samtidigt har Prica långt ifrån stängt dörren till HIF - tvärtom, det är en dröm för den 31-årige anfallaren att komma tillbaka.

— Jag håller dörren till HIF öppen. Det har jag alltid gjort. Dessutom lockar det att flytta tillbaka till Helsingborg. Det är något jag och familjen i allra högsta grad kan tänka oss, säger Prica och framhåller möjligheten att återigen spela Champions League med HIF som en morot. Rosenborg lär missa ligatiteln i Norge och därmed CL.

— Klart att det lockar att spela i Champions League. Att få göra det med HIF hade ju inte varit helt fel.

Publicerad 2011-09-28 kl 09:49
Annons
Annons
Annons