POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
14v

Rösler tackar Hareide för MFF-jobbet: "Han ska få en flaska rödvin"

Foto: Bildbyrån.

Uwe Rösler tog i somras över Malmö FF.
Nu tackar han förre MFF-tränaren Åge Hareide för det.
- Han ska få en god flaska rödvin nästa gång jag träffar honom, säger han till VG

Malmö FF:s tyske tränare Uwe Rösler tog i somras över den regerande svenska mästaren efter att Magnus Pehrsson fick sparken av klubben. Han vände därefter på lagets negativa trend i allsvenskan och tog MFF till gruppspelet i Europa League.

Malmös vd Niclas Carlnén berättade i sommar att Åge Hareide hade ett finger med i spelet, när Rösler utsågs till ny tränare och nu väljer tysken själv att tacka den tidigare MFF-tränaren och nuvarande förbundskaptenen i Danmark för uppdraget. 

- Jag är skylidg Åge ett stort tack. Han ska få en god flaska rödvin nästa gång jag träffar honom, säger han till den norska tidningen VG. 

- Åge Hareide och jag har känt varandra länge, vi har Manchester City ihop och jag vet att Åge nämnde mitt namn för Malmö-ledningen flera gånger. Till slut ringde de, bad om ett möte och kort efter skrev jag kontrakt med klubben. Tack Åge, fortsätter han. 

Uwe Rösler och Åge Hareide tillhörde båda Manchester City under sina aktiva karriärer som fotbollsspelare. Rösler spelade i den engelska klubben mellan 1994 och 1998, medan Hareide hade en något kortare sejour mellan 1981 och 1982 i Manchester. 

Publicerad 2018-11-08 kl 09:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå