Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rösta fram Ekwall vs Lundh-vinnaren - vem får superresan?

Det är dags att kora vinnaren i Ekwall vs Lundhs resetävling. Nu bestämmer ni vem som ska ta hem priset.

Under hela hösten har tittarna haft chansen att vara med och tävlat i en exklusiv tävling i Ekwall vs Lundh som anordnas av fotbollskanalen.se och Nickes.Com.

Nu är det dags att kora vinnaren som tar hem en fotbollsresa från Nickes.Com för två till värdet av 12 000 kronor - där vinnaren själv får välja resmål.

I varje program av Ekwall vs Lundh har en vinnare plockats fram. Det blev tretton vinnare. De har alla motiverat varför just de ska vinna resan och nu ska ni läsare rösta fram vilken av motiveringarna som är bäst - och vem som därmed tar hem den exklusiva fotbollsresan.

Här är vinnarna - utan namn...

Program 13

Jag har suttit och funderat på en fullgod motivering till varför just jag ska vinna ert pris. Sanningen är att jag endast kan berätta hur läget ser ut för mig just nu. Jag har alltid velat åka på en riktig fotbollsresa då jag är en sportälskare utan dess like. Jag är en 20 år gammal kille som fått skjuta upp studier på högskolenivå på grund av flertalet operationer på mitt högra ben. Nu har jag slitit klart och känner att jag måste ta vara på den tid jag nu har fått i form av fritid på grund av de diverse medicinska ingreppen.

Jag har extraknäckt som lärarvikarie i 2 veckor nu och kommer att fortsätta med det tills jag börjar plugga igen. Inkomster och utgifter väger inte jämt i min plånbok och det gör att jag helt enkelt inte kan göra det jag har haft som en pojkdröm. Jag vill helt enkelt åka och titta på den sport jag hyser mest kärlek till. Jag vill inget hellre än att sitta på Camp Nou, helst någon timme eller två innan matchstart för att ta in atmosfären som sig bör och sedan avnjuta en match mellan två lag där jag kan peka ut fler förebilder än motsatsen.
I cirka ett år nu har jag försökt att komma på en lösning på hur jag skulle kunna åka på en sådan fotbollsresa men det är inte lätt att göra något när man går på kryckor och försöker leva ett så normalt liv som möjligt. Jag ställer upp i denna tävling i hopp om att få en ganska stor spark i baken för att få uppleva någonting speciellt och unikt. Motivationen som jag sedan skulle få av att kunna bocka av en fotbollsmatch på Camp Nou på min "att-göra-innan-jag-dör"-lista skulle vara otroligt skönt att ha med sig för vidare studier och äventyr.

Program 12

Vill se om den underbara stämningen på Swedbank Stadion även finns utanför Sveriges gränser. Det var magiskt, innan, under och efter matchen mot Mjällby och nu skulle det vara fantastiskt att stilla tomheten med en resa ut i fotbollseuropa,

Program 11

Min motivering är att jag har missat hela den allsvenska säsongen för att jag har varit ute och cyklat Sthlm-Aten. I och för sig är jag gnagare, så kanske det var bäst att missa skiten. Nu är jag i alla fall hemma i kylan, helt pank och med svår fotbollsabstinens.
Snälla skicka ut mig på en drömresa. Jag har ögonen på Sampdoria - Genoa.

Program 10

Som en fotbollsälskare jag är, vilket drömmen om en biljett till fotbollseuropa jag kommer vakna ur, med hjälp utav de båda legenderna Ekwall och Lundh.

Program 9

Av de snart 20 år jag levt har minst 16 till största delen handlat om fotboll. Ända sedan jag stod där vid sidan om och kollade på och imponerades av när brorsan spelade medans dockorna låg hemma och samlade på sig damm har fotboll varit det mitt hjärta klappat för och mina tankar snurrat runt. Mamma brukar illustrera det vid att min hjärna består av en enda stor fotboll...
Jag spelar själv, har gjort det sedan 6 års ålder och följer självklart fotbollen så mycket jag bara hinner med, ser match efter match samtidigt som mina vänner tjatar på mig att släppa blicken och umgås. Att sitta framför tv:n går dock inte upp emot att se fotboll live och känna atmosfären runtomkring, ha spelarna nära och ryckas med i stämningen, då pratar vi "bara" fotbollen här hemma.
Att få uppleva en europeisk match på någon av de stora arenorna skulle vara magiskt, oförglömligt och en uppfyllelse av min stora önskan.

Program 8

Min Motivation till varför just jag ska vinna fotbollsresan lyder så här:
Jag och min storebror brinner för fotboll. Vi har aldrig hejat på någon gemensamt lag, förutom Degerfors där vi kommer ifrån. Vi har pratat länge om att åka till England och kolla en match mellan Liverpool och MAN UTD, jag är en trogen Liverpool supporter och han hejar stenhårt på sitt MAN UTD. Bara tanken på att stiga in på anfield och höra you'll never walk alone ifrån fansen gör mig tårögd. Men nu är det ju så att vi har inte råd någon av oss att åka till England, idag. Så att vinna den här tävlingen skulle vara de bästa som har hänt oss.

Så den 5:de mars så vill jag gärna sitta på anfield med med bror och njuta av stämningen. Jag som är en nybliven 18åring vid de tillfället skulle vara den bästa presenten i hela världen, jag fyller år den 16 februari om ni undrar där på redaktionen =)

Program 7

Fotboll är det absolut bästa för mej
Kommer t.o.m. före en tjej
Eftersom jag är en gammal pensionär
Har jag ingen nytta av att vara kär

Så därför borde jag få åka på matchen

Program 6

Jag borde vinna eftersom min sambo och jag har haft ett par jobbiga år med missfall, operationer och liknande. Nu är vi friska och vad passar inte bättre då än att åka och titta på någon bra fotboll och sen ha en romantisk kväll tillsammans efteråt. Kanske det blir en ny stor fotbollsspelare tillverkad efter t.ex efter att ha sett Milan vinna över Inter.

Program 5

Jag har lovat min pappa att jag och han ska åka och se en internationell fotbollsmatch i framtiden när jag har råd att betala resan. Vi är båda stora fotbollsfans och vi kollar på fotboll varje helg tillsammans. Jag önskar att jag hade kunnat överraska min pappa med en resa till Barcelona men i dagsläget kan jag inte det.

Program 4

Har alltid drömt att få åka och se på El Clasico. Real Madrid har varit laget för mig sedan barn tider men har aldrig haft möjlighet att åka och se någon match. Följer alla deras matcher varje vecka och drömmer varje gång om att få vara på plats. Hade bokat in en resa förra året till match Milan - Real Madrid men var tvungen att avbokan den då min morbror gick bort veckan innan. Efter det här har möjligheten aldrig dykt upp dels pga. av att jag numera studera vid Örebro Universitet och inte har samma ekonomiska tillgångar.

Program 3:

Jag vill vinna för att jag älskar fotboll och att jag aldrig vunnit tidigare när jag skickat svar till fotbollstävlingar. Jag har heller inte rest utanför skandinaviens gränser och det skulle vara
en dröm som går i uppfyllelse. Jag blir pirrig i hela kroppen bara jag tänker på det =D. Jag och min flickvän har pratat om hur gärna vi skulle vilja åka på en fotbollsresa.

Det skulle verkligen vara helt underbart att få vinna en sådan resa. Jag följer erat arbete på fotbollskanalen och följer all fotbollsrapportering där ifrån.

Program 2:

Ge mig priset och jag tar planet ner
Till Milano, och vad jag ser?

Jo, Ronaldinho som showar friskt på sin kant
Han dribblar och dribblar och är helt briljant

Jag ser Zlatan som avgör med fyra fina mål
Ja, med Zlatan i laget blir det alltid segervrål

Jag ser Inzaghi springa in på San Siros vackra plan
Han faller ner på densamma likt en döende svan

Program 1:

Jag och min bror med downsyndrom har rest till både Italien och Spanien och tittat på storlag som Inter och Barcelona. Det vi har som mål här i livet är att åka till de tre största ligorna och titta på storlag vilket alltid är en fantastisk upplevelse. Dock har vi inte råd att åka till England då biljetterna inte är i samma prisnivå som till exempel Tysklands. Om vi skulle få möjligheten att åka på en fotbollsresa skulle jag även få möjligheten att se mitt lag i hjärtat, Liverpool som i dessa tider kämpar hårt för att åter komma in i fotbollens finrum. Tack på förhand!

Vi visar inte den aktuella ställningen i omröstningen.

Publicerad 2010-11-24 kl 08:38
Annons
Annons
Annons