Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
4d

Rydström aktuell för nytt uppdrag: "Pratar med ett par klubbar"

Foto: Bildbyrån.

Henrik Rydström tvingades bort från Kalmar FF.
Nu kan tränaren snart vara aktuell för ett nytt uppdrag. 
- Jag har medvetet valt att vara lite passiv men pratar med ett par klubbar, säger han till Barometern

Henrik Rydström tog i somras över huvudansvaret för Kalmar FF:s A-lag, då kollegan Nanne Bergstrand blev skjukskriven för utmattningsdepression. Efter säsongens slut, så tvingades han däremot bort, till stora protester från fansen, från föreningen. 

Rydström har sedan dess inte legat på latsidan och kan snart vara aktuell för ett nytt uppdrag. Han har under senaste veckorna haft kontakt med flera klubbar, däribland division 1-laget Oskarshamns AIK, i Sverige. 

- Det har varit lite olika. För första gången i mitt liv har jag inte något kontrakt klart med Kalmar FF i december och det är en jäkligt ovan situation för mig. Det finns också en liten lättnad i det, att faktiskt inte ha något klart. Det har gjort att vissa andra klubbar har hört av sig och då har det varit på en högre nivå än Oskarshamn också, säger han till Barometern. 

Rydström berättar även att det finns intresse från klubbar i både superettan och allsvenskan och att han hoppas på ett besked snart om han är tränare eller ej nästa säsong. 

- Både allsvenskan och superettan. Sedan är det också där en definitionsfråga, hur konkret det har varit. Jag har medvetet valt att vara lite passiv men pratar med ett par klubbar. Inom någon vecka, eller kanske några veckor, så måste det vara klart, antingen att jag fortsätter som tränare eller att jag inte fortsätter, säger Rydström som menar att det är många parametrar att ta hänsyn till, säger han till tidningen. 

Vidare berättar tränaren att hans ambition är att leda ett fotbollslag nästa säsong, men att det är en del som ska stämma socialt med familj och andra praktiska bitar. 

Publicerad 2018-12-06 kl 19:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons