Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

SÅ HÄR FÖLJER DU GULDSTRIDEN – fk.se ger dig liverapportering, alla mål och sammandrag

Fotbollskanalen hårdsatsar i eftermiddag under den rafflande avslutningen av allsvenskan. Du får liverapportering, alla mål, sammandrag och analyser före, under och efter avgörandena.

Under den rafflande guldstriden i allsvenskan ger fotbollskanalen dig härlig liverapportering så att inte du inte missar någonting från varken Malmö-Mjällby eller Helsingborg-Kalmar. Dessutom kommer vi att publicera alla mål, kontroversiella händelser och sammandrag på sajten – direkt efter att de inträffat. Detta för att du ska få ALLT kring de heta matcherna så fort som möjligt.

Dessutom kommer du att kunna se livebilder direkt från guldbanketten klockan 20.25 i kväll – oavsett om det är Malmö eller Helsingborg som kniper titeln. TV4Sporten har redan nu flera reportrar och kamerateam på plats hos de skånska lagen som levererar härliga bilder direkt till fotbollskanalen.se.

Så ställ fram chipsskålarna, ställ in läsken på kylning, knappa på matcherna på din tv OCH ratta in fotbollskanalen.se för att få ALL bevakning i eftermiddag. Må bäste skåning vinna. Nu kör vi!

Fotbollskanalen

Publicerad 2010-11-07 kl 12:04
Annons
Annons
Annons