Så körde Kalmar över Djurgården

Kalmar-Djurgården 6-1 (1-1)
1-0 (9) Rasmus Elm, 1-1 (36) Mattias Jonson, 2-1 (53) Rasmus Elm, 3-1 (56) Tobias Eriksson, 4-1 (63) David Elm, 5-1 (87) Tobias Eriksson, 6-1 (89) Abiola Dauda

90. Matchen är slut. Hela Fredriksskans kokar.
Efter en hyfsat jämn första halvlek (1-1) gick Kalmar FF ut och körde över Djurgården i andra. Först tre mål på tio minuter. Sedan ytterligare två mål på tre minuter.
Andrée Jeglertz ser bekymrad ut.
Kalmar-spelarna njuter - och visar storform inför CL-kvalet mot Debrecen på onsdag.

89. Abiola Dauda gör 6-1.
Helt frispelad skjuter han in bollen över Pa Dembo Touray.
En helt osannolik uppvisning av Kalmar.
Och Djurgårdens avslutning är ungefär lika dålig. Spelarna ser helt uppgivna ut för tillfället.

87. Där kom det - 5-1.
Emin Nouri skojar på kanten och slår in bollen till Tobias Eriksson som gör sitt andra mål för kvällen.

Utklassning.

80. Kalmar har tre poäng som i en liten ask.
De rullar bara runt bollen.
Djurgården jagar.

72. Mattias Jonson kliver av. Christer Youssef ersätter - och har en jättechans direkt. Får skön träff på volley och bollen går alldeles ovanför ribban.

63. 4-1 till Kalmar. Daniel Mendes slår ett inlägg som David Elm skarvar in.
Ska det blir 5-1 som i fjol?

59. Djurgårdens vänsterback Yosif Ayuba skadar sig, bärs av på bår - och tvingas till byte.

56. 3-1 till Kalmar. Efter ännu ett drömmål.
Tobias Eriksson får en osannolik träff på volley och bollen sitter i krysset. Touray chanslös igen.
Är matchen avgjord nu?

53. 2-1 till Kalmar. Målskytt igen: Rasmus Elm. Hans fjärde mål för den här veckan.
Efter en snygg hörnvariant får Elm ett skottläge. Och det bara smäller bakom Pa Dembo Touray i Dif-målet.

47. Djurgården inleder den andra halvleken piggt.
Sebastian Rajalakso - han som blev utvisad på Fredriksskans förra året - har ett bra läge, men når inte fram på inlägget.

46. Jonson är med på planen även i andra halvlek.
- Det är inga större problem. Han är mest trött, säger tränaren Andrée Jeglertz till PPV.

45. Mattias Jonson verkar vara skadad och kan tvingas kliva av redan i paus, rapporterar PPV.

45. Paus på Fredrikskans.
Kalmar har varit det bättre laget - men det står 1-1.
- Lite synd att de gör på sin egentligen första chans, säger Rasmus Elm till PPV.
Daniel Sjölund:
- Vi har det riktigt jobbigt i början. Men det gäller att passa på när man får lägena i sådana här matcher.
- Vi är på gång.

36. Mattias Jonson kvitterar. Det är 1-1 på Fredrikskans.
Veteranen blir frispelad av Daniel Sjölund - och är säker i avslutet. Han rullar in bollen vid sidan av Petter Wastå.

34. Kolla in Rasmus Elms mål HÄR . Rätt hyfsat va?

29. Kalmar fortsätter att skapa chanser. Elm är glödhet på mittfältet.
Djurgården börjar få bättre ordning på laget, men känns fortfarande ganska ofarliga framåt.

19. Rasmus Elm dirigerar upp ett snyggt anfall. Bollen hamnar inne hos brorsan David inne i straffområdet. Han har ett öppet läge - men halkar och skjuter långt över.

16. Djurgården har problem. Lyckas inte skapa några heta målchanser mot Kalmar - som har ett grepp om matchen för tillfället.

9. Kalmar öppnar matchen bäst - och gör första målet.
Rasmus Elm skruvar snyggt in en frispark. Över muren upp i krysset. Pa Dembo Touray är chanslös.
1-0 till Kalmar.

1. Daniel Stålhammar blåser igång matchen på Fredrikskans.