Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Samuelsson: "Omöjligt att ta en plats i laget"

Norrköping har flera brister i truppen inför omstarten. Flera ordinarie spelare saknas i nypremiären mot Sundsvall. Senaste rapporteringen räknar även ut mittfältaren Magnus Samuelsson.

- Jag ser det som en omöjlighet att jag ska kunna ta en plats i truppen, säger han till Folkbladet.

Tränare Sören Cratz får redan klara sig utan flera viktiga spelare i matchen mot Sundsvall i omstarten. Kristoffer Arvhage, Mikael Blomberg och Felix Magro är alla avstängda. Marcin Burkhardt och Imad Khalili är båda skadade. Och nu alltså även Magnus Samuelsson.

- Det handlar om överansträngning. Ljumskarna, i kombination med att jag inte är fysiskt redo, gör att jag nog inte kan spela.

Samuelsson - som nyligen genomgick en hälsensoperation - har också problem med vaderna. Därför känner han inte att det är aktuellt för spel.

- Jag kommer inte att stressa fram något. Spelar jag nu kanske jag förstör resten av säsongen. Med den skadehistorik jag har är det bäst att ta det försiktigt. Jag känner min kropp väl vid det här laget och känner att jag inte är redo.

Men comebacken är inte långt borta.

- Jag känner att jag behöver träna ytterligare en vecka. Sedan behöver jag ju spela matcher. Men jag har ju kört fotbollsträning med laget efter sommaruppehållet.

Publicerad 2008-06-29 kl 09:56
Annons
Annons
Annons