POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Sanas blåvita kärlek: “Kommer alltid sakna fansen”

Tobias Sana gör succé i Ajax - men saknar ändå IFK Göteborgs fans.
– Det här är min klubb och jag är jättetacksam för min tid jag har haft här, säger han.

Nyligen lämnade han IFK Göteborg för ett utlandsäventyr i holländska Ajax. Men Tobias Sana har inte på något sätt glömt bort Blåvitt. Tvärtom.

– Det här är min klubb och jag är jättetacksam för min tid jag har haft här och fansen. Ja, vad ska jag säga. De är helt otroliga, jag saknar dem även fast jag spelar i Ajax. Jag kommer alltid sakna dem, deras sånger de sjungit till mig och min tid har varit helt underbar i Blåvitt. Jag är jättetacksam för allt, säger yttermittfältaren till Svenskafans.com.

– Jag hade önskat att jag lämnade Blåvitt när vi vunnit SM-guld men tyvärr blev det inte så. Jag hoppas att Blåvitt-fansen får det de förtjänar i framtiden, att vinna SM-guld. Där vi förtjänar att vara, i toppen. Och jag tror att med tiden så kommer vi bli den klubben som vi ska vara.

23-åringen satt på ett utgående kontrakt när han flyttade från IFK och valde alltså att inte skriva på något nytt avtal.

– Det blev ett tråkigt slut, jag hade gärna velat säga hej då på ett bättre sätt. Och inte via media och att inte att det skulle bli en massa skriverier om att jag skulle skriva på och alla de här grejerna. För det vill jag be om ursäkt. Jag vill inte att fansen ska att tro att det är något mot Blåvitt. Jag fick den här chansen och jag ville verkligen ta den. Jag kände att man inte får en sådan här chans varje dag, säger Sana.

Det var mycket snack och skriverier angående ditt kontakt. Vad var det som hände?
– Det var inte så att jag tvekade att skriva på för Blåvitt, det var det att det hände lite saker på vägen och jag kände att jag vill avvakta med att skriva på ett kontrakt. Beroende på att det var lite saker som hände här.

Publicerad 2012-09-09 kl 19:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå