Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Santos kommer i veckan

Tränare, lagkamrater och supportrar väntar på Örgryte nya anfallsstjärna Alvaro Santos. Och snart är han äntligen på plats.

Exakt två veckor har passerat sedan Örgryte gick ut med den stora nyheten att Alvaro Santos har tecknat ett treårskontrakt med ÖIS och återförenas med Marcus Allbäck som han kamperade ihop med i FC Köpenhamn. Men fortfarande har inte brasilianaren anlänt till Öisgården.

- Jag räknar med att han kommer senare den här veckan, säger Örgrytes ordförande Lars Ranäng till FotbollDirekt.se.

Vad är det som drar ut på tiden? - Han ska ha sin ersättning och allting ska var uppfyllt till fullo innan han kommer hit. Alvaro är oerhört angelägen att komma hit och sätta igång. Istället är det vi som bromsar honom. Allt måste vara klart.
 
Alvaro Santos kommer närmast från en besvärlig tid hos franska Sochaux där han fick knapert med speltid. Blott två ligamatcher från start och två inhopp blev det den här säsongen.
- Vi har skickat ner träningsprogram till Alvaro som han tränar efter, berättar tränaren Janne Carlsson.

Santos tilltänkta lekkamrat i anfallet, Marcus Allbäck, har fortfarande inte spelat en enda sekund under försäsongen. Allbäck tvingades operera sin onda fot innan jul och ligger fortfarande efter träningsmässigt.
- Det ser jättebra ut med Allbäck just nu. Det är svårt att säga när han är tillbaka i fullt spel men jag skulle kunna tänka mig inom en vecka eller två, säger Carlsson.

Publicerad 2009-02-23 kl 12:56