Sarr räddade poäng i sista sekunden: "Känns jävligt bra"

Mjällby räddade poäng mot IFK Norrköping i sista sekund.
Amin Sarr gjorde 2-2 i den 96:e minuten.
- Det känns jävligt bra att få smälla dit den igen, säger Sarr till Discovery+ efter matchen.

Norrköping tog emot Mjällby i allsvenskan under torsdagskvällen. Mjällby fortsatte då sin poängjakt för att klättra i tabellen och utöka avståndet från den negativa kvalplatsen. Norrköping, som hade 39 poäng innan matchen, jagade samtidigt vidare i kampen om Europa-platserna.

I första halvlek blev det mållöst, men det fanns chanser. Samuel Adegbenro, Kadir Hodzic och Christoffer Nyman kom alla nära innan halvleken tog slut.

Matchens första mål kom i den 49:e minuten efter ett inlägg av Ishaq Abdulrazak på högerkanten som Adegbenro på ett akrobatiskt sätt fick in i mål. Det var Adegbenros 15:e allsvenska mål den här säsongen.

Adegbenro klev sedan av skadad i den 77:e minuten och några sekunder senare gjorde Christoffer Nyman 2-0 efter en framspelning av Jonathan Levi. Det var Nymans fjärde allsvenska mål den här säsongen.

Direkt efter det kom Amin Sarr runt på kanten och lämnade över bollen till Joel Nilsson som reducerade för Mjällby i den 79:e minuten.

Blekingelaget lyckades också kvittera i den 96:e minuten. Efter en kraftfull löpning av Elias Andersson in i Norrköpings straffområde fick han fram bollen till Sarr som tryckte in 2-2. Det var det sista som hände i matchen.

- Det är klart att det är irriterande, det får inte hända, säger Nyman till Discovery+ efter matchen.

- Det känns jävligt bra att fortsätta i "flowet" jag är inne i nu och få smälla dit den igen, säger Sarr till Discovery+ efteråt.

Norrköping ligger kvar som sexa och har tre poäng upp till femman Hammarby, medan Mjällby ligger tolva med en poäng ner till Halmstad på negativ kvalplats. Detta med fem omgångar kvar att spela.

Norrköping: Jansson – Wahlqvist, Castegren, Lund – Abdulrazak, Khazeni, Fransson, Björk– Levi, Adegbenro, Nyman

Mjällby: Eriksson – Watson, Gracia, Wørts – Nilsson, Gustavsson, Gustafson, Andersson, Hodzic – Bergström, Sarr

11 IF Elfsborg 4 1 1 2 -3 4
12 IFK Göteborg 5 1 1 3 -4 4
13 IFK Värnamo 5 1 1 3 -6 4
14 IFK Norrköping Nedflyttning-kval 4 1 1 2 -6 4
15 Kalmar FF Nedflyttning 4 1 0 3 -3 3
16 Västerås SK Nedflyttning 4 0 0 4 -4 0