Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Säsongen i fara för GIF-stjärnan

Hasse Berggrens häl blir inte bättre och nu är av allt att döma anfallsveteranens säsong över.

- Det är frustrerande. Jag har tagit två kortisonsprutor, testat olika ilägg och jag gjort allt jag kan för att försöka bli bättre. Men jag kan inte ens springa än, säger han till Gävle Nyhetsbyrå och antyder samtidigt att säsongen för hans del sannolikt är över.

- Vi måste sätta oss ner och diskutera till veckan, jag och det medicinska teamet. Det bästa kanske är att jag vilar helt. Jag har hela tiden haft hopp om att kunna spela igen den här säsongen men tiden börjar rinna ut, säger han till nyhetsbyrån.

Berggren har åtminstone fått hälproblemen diagnostiserade och preciserade och vet nu exakt vad det rör sig om. Det är ett förstadium till hälsporre som han drabbats av.
- Det är en jäkligt tråkig skada. Jag skulle hellre ha tagit en spricka i foten, då vet man att man får vila si och så länge och sedan läker det ihop.

Berggren, som fyller 37 i februari nästa år, ser trots allt en framtid på fotbollsplanen, även om det ser mörkt ut just nu.
- Jag ska ju bli frisk först och främst. Men det vore tråkigt att sluta så här. Jag låg i toppen av skytteligan när jag blev skadad och även om jag kanske inte är lika bra som för några år sedan kan jag fortfarande producera och bidra rätt bra. Om jag sköter träningen på rätt sätt vet jag att jag håller en bra nivå, säger Berggren till Gävle Nyhetsbyrå.

Han rehabliteringstränar för fullt med cykel och har sprungit i vatten för att förkorta tiden det tar innan han kan vara tillbaka på planen när skadan väl har läkt.
När han nu kommer tillbaka vill säga.
- Det ser mörkt ut. Det är riktigt, riktigt tungt, säger Berggren. 

Publicerad 2009-09-07 kl 10:00
Annons
Annons
Annons