POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Säsongen kan vara över för Helsingborgs nyförvärv: "Ställt in mig på det värsta"

Helsingborgs Viktor Ljung skadade sig i slutet av lagets möte med Gefle i den allsvenska premiären. Nu kan säsongen vara över.
- I värsta fall är det en korsbandsskada. Jag har ställt in mig på det värsta, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Viktor Ljung kom till Helsingborg från Halmstad inför den här säsongen men efter 89 minuters spel kan säsongen redan vara slut. Ljung skadade sig i slutet av Helsingborgs bortamöte med Gelfe (1-1) och de första prognoserna är dystra. Mycket tyder på att det rör sig om en korsbandsskada.

- Det är väl inte jättebra. Det ser inte jätteljust ut. Jag hoppas på att MR (magnetkameraundersökning) kan visa ett bättre resultat, säger han till Helsingborgs Dagblad. 

Skulle det visa sig att det är korsbandet blir det sannolikt inget mer spel den här säsongen. En minst sagt tråkig start på tiden i den nya klubben. 

- Det är väl tungt. Man trodde ändå att det skulle kunna bli en vändning det här året med tanke på förra. Det får vara surt några dagar nu om det skulle vara det värsta och i så fall jobba för att bli ännu starkare nästa år, säger Ljung.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-04-05 kl 16:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå