Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Säsongen kan vara över för Sirius-backen: "Surt som fan"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se situationen där Jarl skadade sig i spelaren ovan.

Daniel Jarl bars ut på bår mot under söndagens möte med Sundsvall.
Sirius-backens ledband är skadat - och i värsta fall även korsbandet.
- Jag kan bara hoppas och be att det inte är något allvarligare än det (ledbandet), säger Jarl till Fotbollskanalen.

Det var i slutet av den första halvleken i Sirius hemmamöte med Gif Sundsvall som Daniel Jarl blev liggandes i straffområdet efter en hörna. Backen tog sig mot sitt vänstra knä och tvingades lämna planen på bår.

Det är fortfarande oklart hur länge Jarl blir borta, men i bästa fall rör det sig om några veckor.

- Det är surt som fan är det. Det är väl fortfarande lite oklart hur illa det är. Det man vet är att i alla fall ledbandet har fått en törn och sedan är det oklart hur det är med korsband och andra delar än så länge. Men det lät något hoppfullt i alla fall, så vi får se när MR (magnetröntgen) har gjorts, säger Jarl till Fotbollskanalen.

Sirius-backen, som fått en gipsskena över sitt knä, har tidigare haft en korsbandsskada på det knä som nu är skadat. Något som gör att oron gror över samma skada igen.

- Det knäppte till i knät nu också, men det kan lika gärna vara ledbandet också. Men det är samma knä också, så det är väl därför man blir lite extra orolig så där. Man vill inte måla fan på väggen än, men det är jobbigt när det är samma knä, säger Jarl.

Det var när Jarl skulle upp och nicka som skadan inträffade.

- Det är vid upphoppet som något händer. Jag kommer bara ihåg att jag får ont i knät, det är väl därför jag blir som en köttbulle i luften ungefär.

Var det kontakt?
- Aa, jag fick en smäll från sidan. Jag vet inte om det är i samband med det, jag vet inte om det är innan eller efter kontakten det blev. Det gick så snabbt.

Även om korsbandet klarat sig så är det inte säkert att Jarl kommer tillbaka i spel den här säsongen.

- Det är som sagt svårt att säga. Jag har fått höra att det är ett antal veckor. De siktar på det såklart men jag kan inte svara på det än. Jag vet inte så mycket. Jag kan bara hoppas och be att det inte är något allvarligare än det, säger 25-åringen.

Publicerad 2017-09-11 kl 13:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons